Snap
  • Kind
  • polisport
  • Fietszitje
  • movetroughlife

Achterop de fiets is alles leuker

Achterop de fiets is alles leuker. Dit zijn echt van die waardevolle momenten. Samen op de fiets naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, naar het dorp, het bos of een rondje zwaaien bij de bewoners van mijn oude werk in het verpleeghuis. Hij kijkt zijn oogjes uit.

Noah vindt het geweldig op de fiets, en als ik dan ergens stop, is hij het hier vaak niet mee eens en wil hij het liefst meteen weer door zodat hij alles kan zien. Maar als ik hem dan al het moois laat zien vindt hij het erg leuk. Bijvoorbeeld blaadjes, dennenappels, takken alles wil Noah vasthouden en ontdekken. Lekker nieuwsgierig.

Het fietszitje van Polisportmove Groovy maakt het echt helemaal compleet. De donkerbruine kleur past dan ook perfect bij dit herfstseizoen, maar het ziet er ook gewoon super mooi uit. Binnen 5 minuutjes heb je het veilig en wel gemonteerd op je fiets zitten. Het is een lichtgewicht fietsstoeltje wat ontzettend fijn is waardoor je lekker door kan fietsen. Noah zit ook echt heerlijk in het fietsstoeltje. Fijne armleuningen en kussentjes op het zitje en in de rug. Deze kussentjes zijn waterafstotend, ideaal! Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je even ergens op bezoek bent en het regent. Je kunt daarna gewoon weer lekker samen naar huis fietsen zonder natte billen. De veiligheidsgordel werkt heel gemakkelijk. Te bedienen met een hand en er zit een goed “kinderslot” op. Deze gaat Noah nooit open krijgen, wel zo veilig en wel zo een fijn gevoel. De voetsteuntjes zijn in hoogte verstelbaar waardoor het op iedere gewenste hoogte kan heel fijn voor als je kindje net wat kleiner is of juist lange beentjes heeft.

Een echte eyecatcher om lekker mee op pad te gaan.

Snap