Blog header image

Aap waar ben je gebleven?

Meestal begrijp ik haar wel, als ze honger heeft, moe is of iets anders wil. Gisteravond wist ik het even niet.
Henrike Laning
7 jaar geleden

O ja, herkenbaar. Knuffels zijn toch zo belangrijk en zo onmisbaar! Ik kan onmogelijk voor elke knuffel een reserve knuffel kopen, want we hebben er zoveel. En Dunya is er kapot van dat ze eentje kwijt is geraakt en ze is acht! Ik kan me zo goed inleven in het gevoel, want toen ze haar varkentje verloor afgelopen week wilde ik het liefste ook heel hard huilen..... ;) Gelukkig kun jij een reserve aap kopen en ik hoop inderdaad dat die originele nog op de opvang ligt. Ik had voor Dunya een hele poos twee dezelfde knuffels die ik om en om gaf, zodat als ze eentje kwijt raakte ze niet een splinternieuwe kreeg en ze dus niet het verschil zou merken. Dat heeft wel gewerkt.

Kirstenimolnen
7 jaar geleden

Ik merkte nu dus pas hoe gehecht ze eraan is. Ik las je blog over het varkentje inderdaad, jammer dat er waarschijnlijk een kind is die minder eerlijk is. Ik wil liever ook geen (favoriete) knuffels mee naar buiten. Maar de aap geef ik altijd mee als een gevoel van veiligheid. Dat is iets dat ze kent van thuis. Er zit een naamlabeltje aan maar die had ik nog niet ingevuld. Dat ga ik straks maar eens even doen. Als we hem vinden uiteraard.

Lindsy83
7 jaar geleden

Pff wat een drama kan een knuffel geven. Ik hoop dat jullie de originele aap ook weer teurg krijgen. Ik ben wel heel benieuwd of ons mannetje ook een favo knuffel gaat uitkiezen. Hij heeft er nu eigenlijk te veel, maar ik merk wel al dat hij voorkeur heeft voor een aantal. Rond welke leeftijd begint dit meestal?

Annemiek2
7 jaar geleden

Tipje erbij, een paar keer goed wassen want hij is "vies". Zeg dat maar ;) Ik ben mijn aapje een keer kwijt geraakt en die hebben mijn ouders terug gevonden en moest goed gewassen worden. Zo kwam de nieuwe aap terug en zo zat onze huisgeur, die van het wasmiddel dus, er goed aan. Zorg dat je de reserve en de nieuwe goed blijft afwisselen zodat ze gelijkmatig slijten. Zo doen wij het hier en nooit problemen met een wisseling van de wacht. Heel veel succes met de knuffel en idd hopen dat de originele aap terug komt.

Joycies
7 jaar geleden

Kindjes en knuffels... Ik zoek nog steeds op internet naar nog zo'n konijn die mijn zoontje heeft, maar die is niet meer te vinden. Gelukkig slaapt hij ook met andere knuffels. Is Aap inmiddels al gevonden?

Annemiek2
7 jaar geleden

Is het en idee om een foto en oproepje hier op het forum te zetten? misschien heeft er iemand een over liggen.

Henrike Laning
7 jaar geleden

Wat een slimme tip! Die ga ik onthouden. :) En ons varkentje is vandaag weer terug gelukkig. Daar heb ik uiteraard een blog over geschreven, haha. Het is wel echt een item, knuffels. Ik werd gister op koor ook aangesproken door een vader die dat ooit heeft meegemaakt met zijn dochter. Zo herkenbaar!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Wat heb jij toch een goede ideeën!

Kirstenimolnen
7 jaar geleden

Gevonden! Vannacht weer lekker slapen dus. Een goed idee Annemiek ik zal eens kijken.

Annemiek2
7 jaar geleden

Gelukkig. Weer een kind blij met een verloren en terug gevonden knuffel. Dit soort dingen doen me altijd wel iets vanwege de verloren aap destijds. Vandaar ook dat wij totaal 4 favoknuffels hebben en dat we het zo doen. ;).

rebo1982
7 jaar geleden

Lastig hè wanneer je niet direct kan plaatsen wat er mis is! Gelukkig heb je nog een extra aap kunnen vinden! :)