Snap

Aanrader:Pipowagen superdeluxe

Zoals beloofd in een eerdere blog zou ik jullie vertellen over onze ervaringen met ons ( gewonnen ) weekendje weg in Pipowagen superdeluxe op Buitengoed de Gaard in Heythuysen,Midden-Limburg. Gisteren was het zover: we gingen richting Limburg nadat papa thuis kwam van zijn werk. De kinderen verheugden zich er al de hele week zo erg op dit weekend en dat was dan ook volkomen terecht: het is helemaal geweldig!

We zijn diep geraakt door de prachtige omgeving met heel veel speelruimte, gastvrijheid van Anja en Bas, de lieve geitjes ( al moesten de meiden daar wel even aan wennen ),de rust en de Mammaloewagen ( we kregen ook nog eens een upgrade) die werkelijk tot in de puntjes is ingericht. Anja heeft aan alle details gedacht en in iedere hoekje van de Mammaloewagen ontdek je weer een nieuwe verrassing. Wat denk je van de lieveheersbeestjes chocolaatjes op onze kussens ( daar waren de kinderen natuurlijk zwaar van onder de indruk), de verse eitjes in de keuken en recente tijdschriften aan de muur? Zeer uniek ( met een knipoog )is ook dat de jongste ons smeekte om naar bed te mogen. Wat is er immers knusser dan samen met je zus in een echte bedstee te  mogen slapen? Ook rondom de wagen is van alles te beleven: een reuzetrampoline, een speelhuis, dieren. Verder staat er een Hot tub in de tuin, die je op verzoek ( tegen een kleine bijdrage )kunt laten vullen om nog eens extra te relaxen. Daarnaast is er een buitenzwembad en nog een speeltuin. Er hangen zelfs allemaal rode regenlaarsjes  in verschillende maatjes! In de tuin zijn verschillende mooie boompjes geplant door bekende Nederlanders als Isa Hoes, de echte Mammaloe en Rick Engelkes . Aangezien Anja 5 kinderen heeft, waarvan een dochter het Rettsyndroom heeft, zet ze zich in voor de Nederlandse Rettsyndroom Vereniging en heeft ze veel connecties binnen de musical / theaterwereld. Deze mensen komen hier ook af en toe overnachten, dus extra leuk om het gastenboek eens rustig te lezen.  

Een tip: wij hebben er een geitenarrangement bij geboekt ( 20 euro per gezin ). Je krijgt dan een superlekkere limburgse vlaai, ontbijt voor de geit, geitenkaas, geitenzeep, kleurplaten, geitenwollen sokken, een kinderboekje en je mag een geitenboerderij bezoeken.

Wij zijn ontzettend enthousiast: hier zou iedereen minstens 1 keer in zijn of haar leven geweest moeten zijn. Het voelt als thuiskomen door de perfecte combinatie van  factoren: landelijk en modern, maar ook puur natuur en superdeluxe. De hele kleintjes worden zeker niet vergeten; er staat een mooie ledikant,een kinderstoel en plastic servies.

De prijzen zijn redelijk en een droomverblijf is absoluut gegarandeerd.

Mocht iemand nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Hier nog een filmpje om een beetje in de goede sfeer te komen: http://www.youtube.com/watch?v=OZHqBbTnO4Y

De website: http://www.mammaloewagen.nl/

Tot gauw, wij gaan nog even verder met genieten!  
9 jaar geleden

Dat ziet er echt supermooi uit. Om trots op te zijn!

9 jaar geleden

Gaaf hé slapen in zo'n prachtige Pipowagen. Wij hebben er 7 jaar geleden één laten bouwen en sinds kort staat hij achter De Schilderschool waar we ook bij wonen. Als je wil mag je hem komen 'testen' foto's kun je vinden op: http://www.schilderschool.info/Schilderschool/De_Mamalou.html

9 jaar geleden

Ja, het was echt een hele bijzondere ervaring en erg lieve mensen. ( nog steeds af en toe contact mee via Facebook )

9 jaar geleden

Ja zie dat krijg je als je de tijd even ontbreekt om te kijken :D dan mis je dit! Klinkt goed! Leuk dat jullie zo'n fijne tijd hebben gehad!