Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Aangenaam verrast door een aantal moeders uit mijn klas

Wat is het fijn om te merken dat ouders aan je denken en je waarderen. Vanmiddag werd ik door een paar moeders aangenaam verrast.

Twee weken geleden had ik samen met mijn duo mijn verjaardag gevierd, maar morgen ben ik echt jarig. Vrijdag is standaard mijn vrije dag, dus morgen kan ik lekker gaan genieten. 

Ik had al een klassencadeau gekregen, dus verwachtte eigenlijk niks meer. Vanmorgen kwam er een jongetje met een cadeautje binnen. Een cadeaubon van een super leuk winkeltje hier in de buurt. Lief. En vanmiddag kwamen daar nog twee cadeautjes bij. Zo super lief. Ik begin mij nu toch wel een beetje jarig te voelen. En om het helemaal af te maken kwam er daarna nog een meisje met een hele mooie muts. Met een grote glimlach vertelde ze mij dat ik hem morgen wel de hele dag op moet, haha

Wat super lief dat deze moeders aan mij hebben gedacht. Zo'n leuke verrassing en ze hebben onthouden wanneer ik echt jarig ben. Kijk, dan voel je je erg gewaardeerd. :-)

Morgen ga ik dus een feestje vieren met mijn kleine man en 's avonds gaan we met zijn drietjes uit eten. Verjaardag, ik ben er klaar voor!

7 jaar geleden

Dank je wrl!

7 jaar geleden

ook van mij! ;)

7 jaar geleden

Gefeliciteerd!!!

7 jaar geleden

Dank je wel!