Snap
  • Kind
  • boos
  • wakker
  • slaapwandelen
  • terecht
  • regelmatig

Aan de wandel...

Soms heb ik last van rare acties in mijn slaap. Dan ga ik aan de wandel. Ik heb ooit op mijn waterbed gestaan en tegen de muur staan bonzen.

Soms (eigenlijk best vaak) heb ik last van rare acties in mijn slaap. Dan ga ik inneens aan de wandel.. Ik heb ooit op mijn waterbed gestaan (moet je wakker eens proberen...best lastig!) en tegen de muur staan bonzen omdat "ze me aan het pesten waren".

Ook gaat regelmatig bij mij ineens het licht aan omdat ik er heilig van overtuigd ben dat er spinnen uit de muren komen. (Dit tot grote irritatie op het moment zelf, en grote hilariteit de dag erna van mijn man.)

Mijn nachtelijke bijzonderheden vinden altijd plaats IN mijn bed. Ik schrok me dan ook kapot toen ik laatst mijn zoontje van 8 tegenkwam op de gang, die overduidelijk aan het slaapwandelen was. De wazige blik in zijn ogen, geen reactie op mijn vraag wat hij aan het doen was; 1+1+2!

Ik had geen flauw idee wat ik ermee aanmoest, alleen dat ik hem niet wakker moest maken. Dus ik probeerde hem met zachte dwang terug zijn kamer in te krijgen en toen werd meneer toch boos op me! Pfff, daar sta je dan! Ik liet hem maar begaan (stiekem toch benieuwd wat hij zou gaan uitvreten) en tot mijn grote irritatie op dat moment (3 uur in de nacht!) en grote hilariteit de dag erna ging meneer naar de Xbox.

Hij werd uit zichzelf wakker toen de tv beeld gaf en hij snapte er niks van hoe hij in de huiskamer terecht gekomen was.  Ik heb het op dat moment maar zo gelaten en hij ging rustig terug zijn bed in.

Ben nu eigenlijk al benieuwd naar de volgende keer....

11 jaar geleden

oe lijkt me best eng. wel fijn dat je zelf ervaring ermee hebt.