Terug
Blog header image

9-jarige prik: Fluitje van een cent.

Tijd voor de 9-jarige prik. Ik probeer Dunya zo goed mogelijk voor te bereiden en er ontspannen mee om te gaan. Ze mag huilen, hoeft niet.
Annemiek2
6 jaar geleden

Wat jammer dat het zo grootschalig moet het zal wel iets te maken hebben met kosten of zo. Fijn dat de Doedels haar zo helpen op dit soort momenten. Heel veel sterkte voor zowel jou als Dunya en hopen dat ze niet ziek(jes) wordt.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Vandaag nog niks van gemerkt! Ga er van uit dat het goed blijft gaan. Ik begrijp niet waarom het niet gewoon per wijk kan, of per stadsdeel. Maar dat zal idd wel met kosten en manschap te maken hebben. Het is natuurlijk een hele organisatie. Maar tot vier jaar gaat dat op het Consultatiebureau. Dat is hier niet meer in de buurt, maar dan nog. Als je het gewoon de schoolarts laat doen, kan het dichterbij huis.

Lindsy83
6 jaar geleden

Ze is echt dapper hoor! Ik kan me mijn prikje van toen nog goed herinneren! Ik had een chocolade eitje gekregen om mijn gedachten wat af te lijden en het lukte mij niet om mijn arm te ontspannen. Heb er zeker anderhalve dag kramp in mijn arm van gehad... :( Is het bij 9 jaar ook zo dat ze met deze prik pas 6 dagen later bijwerkingen kunnen krijgen? Dat is met 14 maanden namelijk wel zo... Ik hoop dat het haar bespaard blijft!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Bijwerkingen kunnen optreden tussen de 5 en 12 dagen bij de BMR prik. Maar toen ze bijna vier was, had ze de dag zelf koorts en een gezwollen plek op haar arm. Rood en warm. Ik ga er vanuit dat het nu meevalt. En anders zien we het volgende week wel. Het is overigens altijd heel moeilijk om op commando te ontspannen. Daar word ik in elk geval alleen maar gespannen van. ;)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Herstel! Zonet bij het uitkleden bij ballet zag ik dat haar arm dik en rood was. Ze had het zelf nog niet gemerkt. Tot nu toe geen koorts gelukkig. Afwachten maar....

Annemiek2
6 jaar geleden

ach sterkte en hopen dat het niet erger wordt

Lindsy83
6 jaar geleden

ai. ,aar dan had ze er gelukkig niet echt last van, dat scheelt. Hoe gaat het nu met haar?

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dunya heeft nergens last van. Het is wel rood, maar doet alleen pijn als je eraan komt. Niet ziek gelukkig. :)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Het trekt al een beetje weg. Ik ben al blij dat ze er niet ziek van geworden is.

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..