Snap
  • Kind
  • boos
  • huilen
  • grappig
  • Driftbui

7x hilarische redenen waarom kinderen huilen

Inclusief spraakmakende foto's!

Iedere ouder weet dat kinderen over van alles en nog wat kunnen huilen. Wanneer die reden volkomen onlogisch is, is het soms lastig om je lach in te houden... Deze ouders deelden de meest hilarische momenten.

1. Kinderen zijn dol op stickers, maar dit jongetje snapt niet waarom hij niet met deze naar buiten mag: "Hij wilde niet dat ik zijn sticker weg zou halen. Het zal in ieder geval zijn tranen absorberen."

2. De beste manier om kinderen te laten stoppen met huilen, is door ze te geven wat ze willen, althans... "Ze wilde ravioli als avondeten, dus ik maakte ravioli voor het avondeten. Ze huilde, ze wilde geen ravioli." 

3. Vaders en moeders weten altijd alles het beste, tenzij je een peuter bent natuurlijk: "Ze mocht haar sandalen niet aan in de sneeuw."

4. De supermarkt is een lastige plaats om driftbuien te voorkomen, omdat kinderen altijd dingen willen die je niet nodig hebt. "Haar eerste driftbui kreeg ze omdat ze geen chocolademelk mocht", geeft deze moeder toe. "Vervolgens kreeg ze een driftbui aan de kassa, omdat ik geen vrouwenscheermesjes wilde kopen."

5. Het kan soms lastig zijn om kinderlogica te begrijpen, dat is voor deze moeder niet anders: "Ik zei dat ze niet in de vaatwasser kon".

6. Kinderen staan erom bekend dat ze snel emotioneel gehecht raken aan dingen, zélfs aan de stickers op hun schoenzolen. "Wanneer de sticker aan de onderkant van zijn schoen er eindelijk afvalt en ik hem zeg dat-ie er niet opnieuw op kan", schrijft deze vader bij zijn post. 

7. Iets oneetbaars eten, is voor veel kindjes een leuk tijdverdrijf. Totdat hun ouders het moment verpesten... "Hij huilt omdat hij geen batterij als ontbijt mocht."

Om welke grappige reden heeft jouw kindje wel eens moeten huilen?

Bron: The Sun