Snap
  • Kind
  • spel
  • spellen
  • bordspel
  • vermaak

5x must have spellen voor het gezin

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Wij hebben 5 populaire spellen op een rij gezet die je de komende 3 dagen met korting kunt scoren!

1. Clever

Vanaf 8 jaar | 1 tot 4 spelers 

Clever is een tactisch dobbelspel voor het hele gezin. Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook belangrijke punten scoren... In dit dobbelspel zijn alle spelers voortdurend bezig. Daardoor is het tot het einde razend spannend!

Klik hier en bestel het spel met korting >>

Snap

2. Monopoly Junior

5 - 7 jaar | 2 tot 4 spelers

Monopoly Junior is voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier. Race over het bord, koop elk vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak Kanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij hebben. De speler met het meeste geld is de winnaar! Met 4 'Junior pionnen': de klassieke Monopoly pionnen voordat ze groot werden!

Klik hier en bestel het spel met korting >>

Hier bestel je de classic Monopoly met korting >>

Snap

3. Valse Motten

Vanaf 7 jaar | 3 tot 5 spelers

Valse Motten won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de spelers is echter de bewakingskever. Als die een speler betrapt, moet de dader zijn kaarten weer terugnemen en er extra bijpakken. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt? Valse Motten haakt creatief in op ieders behoefte om een loopje met de spelregels te nemen. Ideaal voor gezelschappen en families die op zoek zijn naar een niet te serieus kaartspelletje.

Klik hier en bestel het spel met korting >>

Snap

4. Sequence

Vanaf 6 jaar | 2 tot 12 spelers

Sequence is een kaartspel waarin je je tegenstanders te slim af moet zijn en als eerste twee rijen van vijf fiches van dezelfde kleur op het speelbord te krijgen! In Sequence speel je elke beurt een kaart en plaats je een fiche op het juiste vak op het bord. Hierbij moet je tactisch te werk gaan en hoef je niet elke keer aansluitend neer te leggen. Het is de bedoeling om uiteindelijk 2 rijen van 5 fiches op het speelbord te krijgen. Die rijen mogen horizontaal, verticaal en diagonaal neergelegd worden. Eén van de spelelementen van Sequence is het dwarsbomen van je tegenstanders. Probeer met jouw kaarten de rijen van de tegenstanders tegen te houden.

Klik hier en bestel het spel met korting >>

Snap

5. Jenga Fortnite

8 - 99 jaar | 2 tot 4 spelers 

Deze Jenga editie is gebaseerd op de Fortnite videogame! Spelers moeten de Fortnite-personages de toren op zien te krijgen, met als doel de eerste te zijn die de top bereikt. Maar pas op! Als de toren valt als je aan de beurt bent, dan crash je uit het spel. Draai de spinner om er achter te komen wat de volgende zet is: hoeveel lagen moet je beklimmen? En met welke type blokken moet je gaan stapelen? Het is een gevecht naar de top als de spelers hun eigen personages omhoog moeten krijgen en de pionnen van tegenstanders naar beneden moeten zien te krijgen, terwijl je ook nog eens moet proberen de toren niet te laten instorten. Dit spel is een geweldige game-ervaring voor fans van zowel Fortnite als Jenga! Durf jij de strijd aan?

Klik hier en bestel het spel met korting >>

Snap

Op zoek naar een ander spel? Klik hier om naar vele andere populaire spellen met korting te gaan!