Snap
  • Kind
  • speelgoed
  • fisherprice
  • 4in1UltimeLeerrobot

4 in 1 speelgoed

Jesse maakt een dierentuin en Seph gooit alles om. Dan is het gillen en moet ik snel helpen opbouwen… Vaak laat ik het ze een beetje zelf uitzoeken en leg ik Jesse uit dat we Seph nog veel moeten leren. Rustig blijven en niet boos worden. Een beetje mag wel natuurlijk want het is ook niet leuk als je net iets moois gebouwd hebt en je kleine broertje maakt het stuk. Seph is bijna 1,5 jaar en tegen hem kan ik nu ook best al zeggen dat het niet oké is dat hij dat doet. Even ademhalen en samen opbouwen, terwijl we Seph ook iets geven om te bouwen en ik help ze ondertussen allebei. Meestal zegt Jesse daarna; Ow deze mag je omgooien hoor Seph!!

2 jongens die echt alles leuk vinden, zich uren kunnen vermaken met diertjes, blokken en auto’s. En dan komen de feestdagen eraan en maken we een een lijstje met leuke kadootjes voor de jongens. Heb je dat ook dat er zoveel al in huis is, waardoor het lastig is iets leuks te geven? Niet dat we alles hebben natuurlijk maar ik wil liever ook geen huis vol speelgoed waar maar kort of nauwelijks mee wordt gespeeld… Voor Jesse kan ik ontzettend veel bedenken in allerlei categorieën. Seph speelt ook met het speelgoed van Jesse en de dingen waar Jesse te oud voor geworden is. Daarom dit jaar niet te veel speelgoed erbij, want het past gewoon niet meer in ons huis.

Mijn voorkeur gaat uit naar een goede mix van houten speelgoed en plastic wat enigszins duurzaam geproduceerd is. En dan het liefste wat voor een langere periode qua leeftijd interessant is. Van Fisher-Price kreeg ik deze speel en leer robot, te gebruiken vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Precies wat ik fijn vind. Voor een langere periode te gebruiken en naast leuk ook nog leerzaam. De timing is perfect ook want deze robot wordt het weekend hoogstpersoonlijk door Jesse zijn favoriete “malle Pietje” bezorgd.

Ik heb al even gekeken en gecheckt of de robot het doet om teleurstellingen op pakjesavond te voorkomen. En ik vind het handig om alvast alles los te maken zodat de jongens gelijk kunnen spelen en we na het uitpakken niet nog met een schaar in de weer hoeven met het risico lopen dat deze ergens rondslingert… Doe ik eigenlijk altijd wel met kadootjes. Nou, wij zijn klaar voor het weekend en ik ben erg benieuwd wat ze ervan vinden.

2 jaar geleden

Handig