Snap
  • overlijdenbaby
  • overlijden
  • overlijdenkind
  • overlijdensdatum
  • metlegehanden

30 jaar zou ze nu geworden zijn...

Helaas blijft het bij deze foto. Onze Yorinde*

20 maart 93 wat een wolk van een meisje. Thuis bevallen en bijkomen. vier uur later de donkerste nacht ooit. Ons meisje was er niet meer. Jaren later kwamen we erachter dat ze aan de streptokokbacterie  is overleden. 

Nu 30 jaar later leef k in geleende tijd en is de tijd dat we elkaar zullen zien bijna aangebroken. toen ik thuis gekomen ben in Mei hebben we 2 weken later ziekenzalving gedaan en we/ik heb idee dat k daarom er nog ben. heb iets meer tijd gekregen al is het zwaar en soms heel zwaar, maar ik moet voor haar broers het goed afsluiten hier. 

30 jaar mamma, misschien was ik ma geweest van een of meer kindjes van haar...Mijn zus van andere ouders(beste dinnetje) heet een Jorinda zelfde geboortejaar en soms denk ik, zouden de meiden net zulke dikke vriendinnen zijn als wij. Maar dat zullen we nooit weten. Straks maar fresia,s bij haar foto neerzetten.


Leestip: De mooiste babynamen geïnspireerd op de lente

1 jaar geleden

Heel veel sterkte ,het is so een zwaar verlies .

1 jaar geleden

Heel veel sterkte, m'n hart huilt 😪 onze dochter word dit jaar 30 . Ik zelf heb aan die zwangerschap NAH opgelopen 😪 maar zij is heel gezond ❤️

1 jaar geleden

Heel veel sterkte

1 jaar geleden

Wat goed dat u dit hier deelt ❤️💜