Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

2de Verjaardag

Onze meid is afgelopen zondag 2 jaar geworden

Jasmijn is afgelopen zondag 2 jaar geworden. Wat hebben wij een super dag gehad. Ze heeft echt ontzettend veel speelgoed gekregen en dus erg verwend.

Ze heeft van haar opa een eigen gemaakte hobbel auto gekregen. Dit is een donald duck auto die nagemaakt is. Van haar overgroot oma (mijn oma) heeft ze een thomas de trein gekregen en van haar oma (mijn moeder) ook, maar dan van hout. En speelt ze hier graag mee. Verder heeft ze veel klei gekregen en my little pony.

Dit jaar heb ik zelf haar taart gemaakt. Ik ben er wel ontzettend lang mee bezig geweest (8 uur) en dat terwijl er vrijdag ook al voorbereidingen waren gedaan, maar het was wel de moeite waard. Ik vond het nog aardig gelukt, het smaakte goed en zag er nog redelijk uit ook. Zelf maak ik eigenlijk nooit taarten, want dat is niet echt mijn hobby maar voor onze kleine meid wilde ik wel een uitzondering maken. Maar of ik het volgend jaar ook nog doe???

Maar we hebben echt een leuke dag gehad en nu moeten we weer een fotoboek maken van afgelopen jaar en op de computer hebben we weer een nieuw mapje aangemaakt voor de foto's van aankomende jaar.

10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met je meisje! Bij mij gaat het met de fotos ook niet goed, ze zijn veel te groot! :-)

10 jaar geleden

proficiat met je dochtertje, wat speciaal dat je haar taart zelf hebt gemaakt

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! De foto`s komen bij mij helaas niet goed door.

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je dochtertje! Leuk hè, om zelf een taart te maken! En hoe vaker je het doet, hoe korter je er mee bezig bent ;-)