Snap
  • In de schijnwerpers
  • regenboogfamilie
  • rmoon.sreen
  • indeschijnwerpers
  • Musthaves
  • Tweemamas

Top 5 musthaves voor een (newborn) baby

Draagzak of draagdoek

Wat een geweldige uitvinding! Heerlijk voor een stukje wandelen, als de kleine krampjes heeft of met boodschappen doen. Onze dochter 'hangt' heel graag in de draagzak, vooral wanneer ze krampjes heeft! Wij hebben zelf die van Bykay (no spon) en deze kan je heel gemakkelijk zelf vastklikken en losmaken. Voor ons wel de beste aankoop die wij hebben gedaan.


Waterkoker met temperatuurregelaar

Wij hebben van onze lieve vriendin een waterkoker met temperatuurregelaar gekregen. Je kan kiezen uit 40°, 60°, 80°, en 100° C. De 40° knop is bij wijze van, al versleten. Voor iedere fles zetten wij de waterkoker aan, of we mixen 40° met 60° water in een thermosfles om de deur uit te gaan. Dit ding is echt een lifesaver!

Little Dutch Trilfiguur Flowers & Butterflies

Dit schattige vogeltje heeft Yaël van haar tantes gekregen. Wanneer je aan het vogeltje trekt, gaat 'ie trillend weer omhoog. Die van ons hangt boven haar hoofd aan de maxicosi en ze kan haar ogen er niet vanaf houden. Helemaal in de ban van het vogeltje, heerlijk die afleiding als ze het er niet mee eens is dat ze in de maxicosi moet. Ze is dan direct stil.

Omslag rompers en shirtjesDegene die omslag kleding heeft bedacht voor baby's is een echte held! Het is super makkelijk aan en uitkleden zonder dat de kleine steeds een kledingstuk heel vervelend over haar hoofd krijgt. En eerlijk is eerlijk, ook een stuk makkelijker uit te krijgen met een spuitluier! BabynestjeIn verschillende winkels kan je wel een babynestje aanschaffen, via bepaalde webshops kan je deze ook laten maken met stof naar keuze, of je maakt er zelf een! Ik heb die van ons wel zelf gemaakt, maar wat een werk was dat.. Stoffen gekocht, patroon geknipt en gaan met die banaan. Zo heb je voor niet achterlijk veel geld, toch een customised babynestje. Yaël ligt er al vanaf haar geboorte in, zowel in de box als op de bank. Of we nemen deze mee op pad als we op visite gaan. Maar laat uiteraard nooit je kindje onbewaakt erin liggen! Je weet het maar nooit.. Wat is jouw ultieme musthave voor een (newborn) baby?

1 jaar geleden

Vooral die draagbalken/doeken en babynestjes zijn top! Heerlijk om ze op de bank te hebben zonder ze constant in de gaten te houden. Tot ze gaan omrollen 😅