Snap
  • rmoon.sreen
  • regenboogfamilie
  • Tweemamas
  • indeschijnwerpers

Terug van weggeweest

Je draai vinden als gezin in het 'normale' leven

Zo, na een aantal weken zijn wij ook weer terug van weggeweest. Het was even een hectische periode als kersverse ouders. Of echt kersvers is het niet meer, onze kleine meid is inmiddels al 4 maanden oud! 
De laatste controle bij het CB ging niet helemaal zoals verwacht. Yaël is een gezonde, vrolijke baby waarbij we nog geen zorgen hebben gehad om bepaalde dingen. Nu leek haar ene beentje langer dan het andere. In verschillende poses twijfelde de kinderarts toch aan heupdysplasie. Al snel volgde een verwijzing naar het ziekenhuis. 'Uh, nu moeten we zeker een ID of paspoort voor haar regelen?' En zo was op dezelfde dag ook nog een afspraak in het gemeentehuis, en bij een fotograaf geregeld voor een pasfoto, omdat we de volgende dag al in het ziekenhuis moesten zijn. Gelukkig konden we de eerste afspraak, gebruik maken van een zogeheten noodpas. Als we haar paspoort maar de eerstvolgende keer wel hadden, anders was het consult voor eigen rekening. 

In het ziekenhuis bleek al snel dat er niets aan de hand was. De kommetjes van beide heupen waren netjes binnen de marge en op de echo was er niets te zien. Het kan best zijn dat haar ene beentje ietsje langer is maar dat zal volledig recht trekken zodra ze de lengte in schiet. En tevens is 1 cm bij een kleine baby sneller zichtbaar dan bij een volwassen persoon van 1.65 m.

Ik ben inmiddels ook weer aan het werk. Het was wennen om het gezinsleven, ons werk, ons sociale leven en uitstapjes te combineren op een fijne manier. Onze draai hebben we nog niet helemaal gevonden, maar dat zal vanzelf wel komen. 

De zoon van onze lieve vriendinnen is inmiddels ook geboren! Een lief, knap en klein kereltje. Yaël d'r beste vriendje. Heerlijk dat zij samen opgroeien. Op de woensdag gaan zij ook samen naar dezelfde gastouder en later naar dezelfde basisschool. We zijn mega trots op hun. We zijn eindelijk compleet.


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️ 

1 jaar geleden

Wat fijn dat het goed met jullie gaat!❤️