Snap
  • gelukkig
  • moederliefde
  • liefde
  • ontwikkeling

Stiekem vind ik alles aan deze maand bullshit.

Heb jij dat ook?

De eerste blog van het nieuwe jaar! Ik kreeg alweer vaak de vraag; wat zijn je goede voornemens? Heb je lekker gefeest met oud en nieuw? Had jij ook zoveel stress tijdens de feestdagen?

Op alle vragen van mij een dikke nee. Persoonlijk vind ik alles wat de maand December en begin Januari te maken heeft bullshit.

Waarom? Omdat het allemaal zo nep is. Het slaat helemaal nergens op dat je alleen in December veel bij je familie kan zijn, dat je dan ineens aan allerlei verplichtingen moet voldoen en je in één maand net zoveel stress hebt om alles wat je moet doen als het hele jaar bij elkaar.

Ik kijk altijd heel verbaasd om me heen hoe ouders en heel social media veranderd rond deze periode. Het lijkt wel alsof er een knop omgaat. Het is December dus we bereiden ons voor op stress, onrustige kinderen, goede voornemens, teveel eten en vooral ondertussen aan iedereen laten zien hoe geweldig je het voor elkaar hebt.

Waarom??? Voor ons is de maand december precies hetzelfde als de rest van het jaar. Iedere dag van iedere maand maken we stappen om een stressvrij leven te creëren. Om een band op te bouwen met onze kinderen en te genieten van de tijd de we hebben met onze families.

Iedere dag van jouw leven kan een dag van verandering zijn, wanneer jij klaar bent om te beseffen hoeveel invloed je hebt op alles om je heen, zal ook voor jou December een maand van rust en gezelligheid zijn.

Voor mijn bedrijf ben ik altijd heel actief op social media, maar in December een stuk minder. Omdat ieder oprecht bericht word ondergesneeuwd door gemaakte foto’s onder een kerstboom, gefrustreerde berichten over onhandelbare kinderen en voornemens die absoluut gehaald moeten worden want anders is al het levensgeluk verpest.

Lieverds, maak het jezelf nou niet zo moeilijk en laat je niet gek maken omdat dingen voor je gevoel op een bepaalde manier ‘moeten’.

Geniet van je leven, je kinderen en datgene wat voor jou geluk betekend. Leg jezelf geen dingen op die bijdragen aan stress en frustratie, er is geen goed of fout. Ook niet in December of begin Januari.

Ik wens jou alle liefde, geluk en wijsheid toe om ook dit jaar weer een stap dichter bij je droomdoelen te komen en de eerste stappen te zetten naar een stressvrij leven met diegene waar je van houd.

Heb je daar advies of hulp bij nodig? Volg mij op Instagram via @feelgoodmetcarlijn of bekijk de website www.carlijnevers.nl 

1 jaar geleden

Leef en laat leven is het enige wat in mij opkomt💕 je lijkt wel boos

1 jaar geleden

Gelukkig nieuwjaar!