Snap
  • moederschap
  • #alleenstaandemoeder
  • levenalsalleenstaandemama
  • verliefd
  • Peuters

Spotlight Blogger - Aangenaam, ik ben Daisy!

Alleenstaand curvy mama van Zinzi (3 jaar)

Ken je dat, de elevator speech? In het tijdsbestek van maximaal 60 seconden (de tijdsduur van een lift die van boven naar beneden gaat) vertellen wie je bent en waarom jij van toegevoegde waarde bent. Kort van stof zijn in combinatie met mezelf verkopen, is alleen geen ideale combinatie voor mij. Ik neem dus iets meer tekst en tijd om mezelf aan jullie voor te stellen!

Daisy dus. Ik ben 35 jaar en trotse mama van Zinzi die net drie jaar is geworden. Graag zou ik jullie hier vertellen dat ik deel ben van zo’n reclame-waardig gezinnetje, getrouwd, man aan mijn zijde en de tweede op komst. Zoiets. En dan zo’n zoetsappige foto erbij van een fotoshoot op het strand. Dat is niet helemaal hoe het is gelopen.

In februari 2021 werd Zinzi geboren en in juli van dat jaar konden wij na twee jaar aanloop eindelijk gaan wonen in ons langverwachte nieuwbouwhuis. Eindelijk kon ik een mooie kamer maken voor Zinzi! Voor eventjes dan, want in november van datzelfde jaar kwam ik er alleen voor te staan. 

Liefdesverdriet, opnieuw verhuizen onder tijdsdruk, elk weekend klussen (met baby rond m’n voeten), een verbouwing, fulltime zorgen voor Zinzi die niet doorsliep en een veeleisende baan van 32 uur. Ik had veel ballen om hoog te houden. 

Sinds april 2022 speelt de vader van Zinzi helaas geen enkele rol meer in ons leven. Vooral heel verdrietig voor Zinzi, want ik had het haar zo gegund. Je verwekt uit heel veel liefde een kindje samen en nooit verwacht je dat je uit elkaar zult gaan. Als dat dan toch gebeurd, dan neem je jezelf voor om een hele goede verstandhouding en ouderschapsplan te hebben, wij moeten dit toch kunnen samen? Niets is minder waar en het doet me nog elke dag pijn. Wie weet komt er nog een moment in de toekomst, maar voor nu is dit helaas wat het is en ligt dit buiten mijn macht.

We doen het inmiddels echter heel goed samen, die mini en ik! We wonen in het mooie Zeeland in een echt meidenhuis met roze muren, veel speelgoed en bloemen. We hebben een enorm sterke band ontwikkelt en ik ben ontzettend trots op het kleine persoontje wat ze nu al is. Eens in de week gaat Zinzi een avondje logeren bij mijn ouders, waardoor ik even tijd heb voor mezelf. Even die knop omzetten en op datenight met mijn nieuwe liefde, een vriendin, of simpelweg lekker in bad met Netflix maar zonder babyfoon. Ik hou van (curvy) kleding, make-up, reizen, schrijven en op zijn tijd een (bachata) dansje. 

Ik zal op Mamaplaats eens in de twee weken een update schrijven hoe het met ons gaat, persoonlijke stukjes maar ook columns met een vleugje humor en zelfspot zijn mijn ding. In de tussentijd kun je op Instagram (@diyaata) een kijkje nemen in ons leven, ik zie je daar graag terug :) 

Ps: wel een foto van ons op het strand, omdat het kan

https://www.instagram.com/diyaata/

https://www.diyaata.com/


2 maanden geleden

Benieuwd naar al je blogs die gaan komen!

3 maanden geleden

Ik lees alleen maar liefde Wat een sterke vrouw

Poeh wat lief, dankjewel!

Mooi geschreven, wat ben je een sterke vrouw zo ♥️ ik ga je volgen via hier en Insta :)

Wat lief ❤️

3 maanden geleden

Welkom als Spotlight Blogger Daisy. Deze blog zo veel liever dan een elevator pitch ;)