Snap
  • #instagram
  • #haatliefde
  • #socialmedia
  • In de schijnwerpers

SOCIAL MEDIA; mijn haat & liefde

Een haat liefde verhouding heb ik ermee, SOCIAL MEDIA. 

Naast de haat liefde verhouding ben ik helaas twee keer gehackt waardoor ik een nieuwe pagina aan heb moeten maken. Hier heb ik stiekem wakker van geleden, alles kwijt. Zwangerschapsaankondiging, geboorte Tess en toch ook filmpjes gemaakt op instagram van het eerste half jaar van Tess. Man en macht ingeschakeld om dit profiel terug te krijgen, maar hierin faalt Instagram enorm (wat mij betreft).

Ikzelf ga zelf als een jojo om met social media om. Ene dag vind ik het een fantastisch platform met andere mama's, oud klasgenoten, familie in het buitenland, iedereen is te volgen en zo zie je toch wat er omgaat in hun leven. De andere dag ben ik er weer helemaal klaar mee en denk ik mensen komen maar langs als ze een stukje van mijn leven willen zien. 

Nou wint bij mij toch eigenlijk echt wel de kant van leuke dingen delen. Want zeg nou zelf een groot bereik zoals influencers (ik volg er zelf ook een aantal, heel leuk en verrekte goede tips en spiegels af en toe!!) wie wilt dat nou niet? Ik heb dit zelf ook een geprobeerd, totdat ik gehackt werd, maar ik vind het dan toch spannend om mijn profiel openbaar te zetten. Het is toch vind ik, persoonlijk wat je deelt. Maar dan kun je ook nooit groter worden wat me ook weer leuk lijkt. (Behalve de haat die af en toe wordt gedeeld, beschamend!) 

Zo heb ik laatst wel een interieur account gemaakt (guilty pleasure) en deel hier dan wel toffe en leuke foto's van mijn huis. Lekker een soort van 'anoniem'. Vind dit echt leuk om te doen, maar toch komt hier al snel persoonlijke informatie bij. Ik ben tenslotte ook gewoon Kim en trotse mama van Tess en op mijn partner! 

Zijn jullie team haat of liefde met social media? 

P.S. ben je nou nieuwsgierig geworden mag je me altijd volgen haha! (www.instagram.com/kimmgroenenbergg : www.instagram.com/hethuis.vankim_ ) 

Lees ook: Waarom wilde ik zo graag moeder worden?

1 jaar geleden

Jeetje wat vervelend is dat! Wel heel herkenbaar haat/ liefde