Snap
  • gasinfectie
  • Moedergevoel
  • koorts
  • GroepAStreptokok
  • onderbuikgevoel

Mijn telefoon gaat. Of ik Anna op kan komen halen?

Ik zie het meteen, ze is echt niet in orde. Arm ding!

Het is donderdag 10 maart, prachtig weer voor de tijd van het jaar. Anna, dan 14 maanden, gaat naar het kinderdagverblijf en oogt vrolijk. De dag ervoor kreeg ik d'r in de middag moeilijk wakker, maar goed dat kan toch wel een keertje? Ik ben thuis aan het werk als ik eind van de ochtend gebeld wordt door het kinderdagverblijf. Anna is niet in orde en heeft flinke koorts. Ze houdt zich sterk, maar heeft er niks aan om te blijven. Ik had eigenlijk nog een afscheid van een collega in de middag, maar zeg dat af en ga Anna ophalen.

Als ik daar aankom zie ik het meteen, ze is echt niet in orde. Arm ding! Ik ben blij dat ik de draagzak bij heb, even lekker bij mama, dat zal haar vast goed doen. We lopen naar huis, zonder jas. Het zonnetje doet ons goed, wat is het al warm voor maart. Eenmaal thuis wil Anna niet slapen. Dan maar samen op de bank. Daar valt Anna even in slaap en dat doet ze al maanden niet meer. S avonds gaat Anna gewoon naar bed en slaapt goed. Het zullen de waterpokken wel zijn. Haar nichtje heeft ze net gehad. Hopelijk is het snel over.
Little did we know..

1 week geleden

Voel de rillingen weer door mij lijf gaan als ik dit lees..... mijn dochter heeft ook de waterpokken gehad en dat virus is naar binnen geslagen. In haar kniegewricht. Gasinfectie met een acute artritis. God wat wat mijn meisje ziek. Ze is geopereerd en nu gelukkig weer een gezond meisje met helaas blijvende schade aan haar knie. Ik voel met je mee... heel veel sterkte❤

Jeetje wat heftig! Wat een angst en zorgen. ❤️

1 week geleden

Bedankt voor het delen❤️