Snap
  • reizen
  • reizenmetkinderen
  • camper
  • Zuidamerika
  • Digitalnomad
  • Huisverkocht
  • bewustzijn
  • Natuurlijkouderschap

Huis verkocht.. Nu op reis in onze DIY camper!

Wij reizen door Zuid Amerika. Onze toemstige woonplek?

Lieve lezers

Mijn naam is Elise(36) en ik leef samen met Ben (39) Samen hebben wij 2 meiden van 3,5 en 1,5 jaar oud. River en Summer.

Hierbij delen wij graag met jullie over hoe wij momenteel leven. Wij leven namelijk in een zelfgebouwde camperbus en reizen door zuid Amerika!

Nu een jaar geleden namen wij de stap om ons huis te verkopen. Een huis wat wij nog geen 2 jaar daarvoor hadden gekocht met het idee daar zeker 30 jaar door te gaan brengen.

Alle ontwikkelingen in de maatschappij bracht ons echter op andere ideeën. Wij kregen duidelijk voor ogen dat wij onze kindjes zoveel mogelijk in de natuur willen laten opgroeien waarbij veel ruimte is voor zelfontwikkeling.

Sinds begin maart zijn wij in Uruguay. De aankomende tijd gaan wij reizen en hebben voor ogen een mooie plek te vinden om een nieuw bestaan op te bouwen. Een plek waar we zelf voorzienend kunnen leven en waar andere met dezelfde wensen bijvoorbeeld ook naar toe kunnen komen.

Mijn wens is om gezinnen om ons heen te hebben waarbij we de kinderen gezamenlijk scholing kunnen geven. Van elkaar leren en de kinderen mee laten nemen in de dagelijkse werkzaamheden.

Nu zal je denken hoe komen ze financieel gezien rond? Ik ben gestart met een online business. Ik verkoop essential oils en de producten die daarbij horen. Ik begeleid met veel liefde de mensen die bij mij member worden en draag graag mijn kennis uit. Ben is mede eigenaar van Dr. Green een aloë vera kwekerij wat gerund wordt door een directeur en in Nederland dus blijft draaien. Wij hopen zo voldoende inkomsten te gaan hebben om te reizen (wat eigenlijk eten, diesel en verzekeringen is) en dit ook zeker een jaar vol te gaan houden en wie weet veel langer.

Wij gaan er helemaal blanco in en gaan zien wat deze reis ons gaat brengen. Wat wij nu in ieder geval merken is dat het enorm fijn is om als gezin bij elkaar te zijn. De kindjes te zien spelen in de natuur en daarbij zich zichtbaar goed ontwikkelen.

Wij zijn heel dankbaar voor deze kans in ons leven. Wij weten dat er veel zijn die dit financieel niet kunnen maar wel de wensen hebben.

Wil je meer zien en lezen over hoe onze reis verloopt en hoe wij in het leven staan? Volg ons dan op Instagram @livingourlife2.0.

Veel liefs voor iedereen 

Leestip: Alle ziekenhuizen in de omgeving zaten vol: "na afwijzing 3 zakte de moed mij echt in de schoenen"