Snap
  • evenvoorstellen
  • peuter
  • angst
  • depressie
  • Herstel

Hi moederschap: liefde, uitdagingen & veerkracht

De reis door angst, depressie, autisme en het  mooie ouderschap

Hoi allemaal! Ik ben Kim, 37 jaar, getrouwd en trotse mama van onze dochter Tennessee (3) en bonusmama van prepuber Memphis. 

Het moederschap is een geweldige reis vol liefde, maar ook eentje met de nodige uitdagingen. Mijn weg hiernaartoe was niet makkelijk, maar het heeft me geleid naar een diepe, betekenisvolle liefde waar ik altijd van droomde.


Naast alle mooie momenten ben ik ook tegen een flinke uitdaging aangelopen: mijn mentale gezondheid, vooral tijdens en na de zwangerschap. 

Tennessee had een lastige start, wat het extra zwaar maakte, maar het heeft me geleerd hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. 

Momenteel werk ik aan mijn herstel. Het is niet altijd makkelijk, maar stap voor stap gaat het steeds beter en blijf ik vastberaden om een gezonde, gelukkige toekomst voor ons gezin op te bouwen.

Snap

In mijn blogs neem ik jullie graag mee in ons dagelijks leven. Van gezellige uitstapjes met Tennessee tot creatieve momenten thuis. 

Ook deel ik hoe ik balans probeer te vinden tussen mijn mentale gezondheid en het moederschap. Of het nu gaat om praktische tips, herkenbare situaties of gewoon de ups en downs van het gezinsleven, ik hoop dat mijn verhalen jullie inspireren.

Dus als je benieuwd bent naar hoe wij de uitdagingen van het leven aanpakken en de mooie momenten vieren, blijf dan vooral mijn blog volgen. Er komt nog veel meer aan!

Liefs, Kim

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Tenny's Mama?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.