Snap
  • slaapcoach
  • babyslaapcoach
  • babycoach
  • Baby
  • slaap

Hey you! Ik ben Melanie

En ik ben zoveel meer dan alleen slaapcoach.

Mijn missie: Jou informeren over hoe jij de beste start voor jouw kindje kan creëren!

Sinds mijn 19e werk ik al op de kinderopvang. In het begin wilde ik altijd op peutergroepen werken, want ja wat moet je nou met baby’s? Die kunnen helemaal niks en huilen veel. Nee, werken met baby’s was niks voor mij. Geef mij maar de peuters waar je alles mee kan doen. Lekker buiten spelen, knutselen, kletsen torens bouwen. Tot ik opeens op een babygroep ingedeeld werd… Hoe kunnen ze dit doen vroeg ik mij nog af!? En wat ga ik in hemelsnaam met die baby’s doen? Maar goed, let’s go en we zien het wel.

Die dag of eigenlijk die weken hebben mijn ogen geopend. Ik was verbaasd over wat je allemaal met een baby’tje kon doen en hoeveel je eigenlijk al van zo’n klein wormpje terug kon krijgen. Die eerste kleine lachjes, zo’n klein handje wat jouw vinger vast pakt, zo’n klein hoofdje wat zijn plekje in jouw nek zoekt. Ik was verkocht!

Vanaf toen ben ik alleen maar op babygroepen gaan werken en ben ik mij steeds meer in deze doelgroep gaan verdiepen. Hoe ik eenmaal bij slaapcoach terecht ben gekomen, heb ik al eerder gedeeld. Maar kort gezegd, ik vond het mega irritant dat ik ouders niet kon helpen wanneer zij met slaapvragen bij mij aankwamen. Dus dat moest veranderen. Na de opleiding tot Slaapcoach en Onrustdeskundige voelde ik dat er nog zoveel meer mogelijk was. Die baby’tjes zijn zo puur en die eerste 1000 dagen zijn zo belangrijk, daar kunnen wij veel beter bij begeleiden. 

Er spelen heel veel factoren om je kindje goed te kunnen laten slapen en al die factoren ben ik gaan onderzoeken. Zo wist ik dat voeding een rol speelt, maar bijvoorbeeld ook dag/zon licht, beweging, verzorgingsproducten en schoonmaakproducten.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik met jou delen. Maar wel kort en krachtig, zodat jij precies weet wat nodig is en niet onnodig lang op zoek moet gaan naar alles. 

Wat is er bij mij mogelijk?

  • Slaap en Onrustconsult;
  • Aanschaf van natuurlijke verzorgingsproducten. Denk aan zonnebrandcreme, luierzalf, shampoo, zeep;
  • Uv Werende kleding;
  • Essentiële oliën voor alle baby kwaaltjes. Onder andere krampjes, diarree, obstipatie, huilbuien, ziek/verkouden;
  • En binnenkorttttt: The Dream Package. Mijn e-book met alles erin waarvan ik vind dat jij moet weten in de eerste maanden als mama zijnde!

2 weken geleden

Leuke blog Melanie, bedankt voor het delen!