Snap
  • liefde
  • seksualiteit
  • In de schijnwerpers
  • seksleven
  • seksuoloog
  • relatiecoach

Even voorstellen.. Linda Hauer

Seksuoloog en Relatiecoach

“Mamaaa, wil je alsjeblieft nog één verhaaltje voorlezen?” roept mijn peuter vanuit haar slaapkamer waar ik haar zojuist heb ingestopt. Het is 19.30u, ik wil dat zij gaat slapen zodat ik mijn eerste blog voor Mamaplaats kan schrijven waarin ik me voorstel.

“Lieverd, ik heb net al 2 verhaaltjes voorgelezen en het is al half acht, ga maar lekker slapen” roep ik naar haar. Het is weer even stil en ik begin met typen: Ik ben Linda Hauer, seksuoloog en relatiecoach met een eigen praktijk in Utrecht. Heel inspirerend begint mijn eerste blog nog niet.

Ik loop naar de keuken en hoop dat de kop koffie die ik ga maken me de energie en inspiratie gaat geven voor een leuke openingszin. Nog voordat mijn koffiezetapparaat uitgeprutteld is, zie ik in de deuropening mijn dochter verschijnen. Met haar allerliefste glimlach vraagt ze of ik nog één keer dat verhaal wil voorlezen over Lotje die de draak verslaat. Ik smelt en besluit haar te trakteren op nog een keer haar lievelingsverhaal. Ik ken dit gevoel namelijk zo goed; totaal geboeid en gefascineerd zijn door verhalen en er alleen maar meer over willen horen.

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd over de liefde en seksualiteit. Van romantische sprookjesboeken, tot mythes en sagen over de liefde en het leven, tot vakliteratuur over relaties en seksuele problemen; ik verslind het allemaal.

Ik zie namelijk dat we als mens op ons gelukkigst zijn als de liefde en seksualiteit rijkelijk stroomt in ons leven. Maar veel mensen ervaren blokkades op dat gebied, dat kan komen door angst, oude overtuigingen, trauma of vastgeroeste patronen. Wat de oorzaak ook is, ik help mensen om die blokkade op te heffen zodat we ons mooiste en gelukkigste leven kunnen leiden.

Voor Mamaplaats zal ik regelmatig iets posten wat jou hopelijk inspireert om met dit thema aan de slag te blijven. En voel je dat je (alleen of samen met je lief) wel wat hulp kan gebruiken? Stuur me dan gerust een berichtje!

Lieve groet,

Linda

www.SeksualiteitsBureau.nl

www.BureauLiefdeszaken.nl 

Laura Hogendoorn - Hoofdredacteur Mamaplaats's avatar

Leuk!!! Ben heel benieuwd naar je blogs. Liefs, Laura

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Linda Hauer | Seksuoloog & Relatietherapeut?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.