Snap
  • Mama
  • ondernemendemoeders
  • reizenmetkinderen
  • Zwanger
  • babymoon

Duik samen met mij in deze avontuurlijke wereld

moederschap, ondernemen en reizen

Lieve lezer, welkom in mijn leven, waar ik volgens mijn oudste van 12 de baas ben in huis, want het is 2024 dus vrouwenrechten. De jongste van 8 vindt dat niet eerlijk want papa is ouder dus is hij de baas. Ik denk dat ik met name de baas ben over de wasmand, de wekelijkse boodschappen en het breng en haal schema naar de voetbal 😉

Maar tussen alle (leuke!) chaos door vind ik mijn passie in mijn platform Babymoon. Als moeder van twee prachtige jongens, Julian (12) en Milan (9), en samenwonend in Hilversum, neem ik je als trotse eigenaar van Babymoon.nl graag mee op deze negen-maanden durende reis en verder. Want geloof mij, na de geboorte wordt de reis alleen maar interessanter, leuker en uitdagender!

En vanaf vandaag mag ik hier een compleet nieuwe uitdaging aan toevoegen. Vanaf vandaag ben ik een van de spotlight bloggers op Mamaplaats. Spannend! Mijn doel is om leuke reistips te delen, jullie te laten lachen en jullie een moment van herkenning te geven in de gekte van ons dagelijks leven. Ook neem ik je graag mee in de reis van mijn ondernemerschap, de hoogtepunten, de (soms harde) lessen en de overwinningen. Want eerlijk is eerlijk, het is soms best een uitdaging om moeder te zijn en een eigen bedrijf te runnen. Maar hé, als we het niet proberen, zullen we het nooit weten, toch?



Dus, pak een kopje koffie (of thee) en duik samen met mij in deze avontuurlijke wereld van moederschap, ondernemen en reizen. Welkom bij mijn blog, waar elk moment, hoe chaotisch of liefdevol ook, de moeite waard is. 

Mamaplaats's avatar
6 maanden geleden

Welkom als Spotlight Blogger Daphne! Voor ons nu al een 'blog baas' ;)

Daphne | Babymoon.nl | Spotlight blogger's avatar

Haha bedankt Mamaplaats! ♡

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Daphne | Babymoon.nl | Spotlight blogger?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.