Snap
  • kinderkamer
  • Babyspullen
  • babykamer
  • gratis
  • Gratisluier
  • Toddy
  • luiers
  • #kinderkamerinspiratie
  • kinderkameraccesoires
  • kinderkamerstyling
  • kinderkamerartikelen

5 musthaves voor de kinderkamer

Inclusief een code voor gratis newborn luiers

Het is weer vrijdag! Voor mij betekend dit dat het weekend begonnen is, heerlijk! Vandaag een item met daarin 5 musthaves voor de kinderkamer. Kleine items die je kindje nodig heeft of de kamer net wat leuker maken! 


1. Konijnenlampje 

Dit leuke lampje kocht ik bij @kidsbarn. Hij is van Studio Vraco. Echt enorm leuk om op te hangen of ergens neer te zetten! Super sfeervol om aan te hebben en door het design erg leuk voor kids om naar te kijken! 


Snap
Snap

2. Luiers van Toddy 

Jep luiers, die hebben we allemaal nodig hè. Tot in den treuren haha. Wij gebruiken sinds kort de luiers van @Toddy. Deze zijn per abbonement te bestellen. Ze zijn bio-based en worden geleverd met de fijnste doekjes (als je het mij vraagt) namelijk die van Naïf. Daarnaast bieden ze ook, voor de liefhebber, wasbare luiers en wanneer je kindje er aan toe is, een zindelijkheidstraining. Wil je een gratis newborn pak luiers bestellen, gebruik dan de code Toddy-Claudia23. Wij blijven in ieder geval bij Toddy! Bij deze luiers is Mae namelijk nog niet doorgelekt, wat meestal bij de andere merken wel gebeurde! 


Snap
Snap

3. Een mooie toilettas 

We gaan dit jaar weer eens lekker op vakantie en ik dacht, het is toch wel handig als Mae haar eigen toilettas heeft. Want voorheen gooide ik alles in die van mij maar dat vond ik te rommelig. Deze toilettas is van Koges Sljod (super leuk merk!) en ook deze kocht ik bij @Kidsbarn. Hij is er ook in andere kleurtjes!

 

Snap

4. Kinderpuzzel met naam

Hóé leuk zijn deze puzzels met naam?! Ze zijn van @naampuzzel en in verschillende designs verkrijgbaar! Ik vond het lastig kiezen hoor! Maar het is deze vrolijkerd geworden! Ik vind het super handig wanneer Mae even rustig speelt op haar kamer terwijl ik haar bed verschoon of de was weg werk. Hiermee is ze even zoet (lees: stopt alles ongegeneerd in haar mond)


Snap

5. Slaaptunnel om beter te slapen 

Mae is een slechte slaper, altijd al geweest. We zijn daarom al tijden opzoek naar dé juiste oplossing. Doorslapen doet ze nog steeds niet máár sinds we een slaaptunnel van @liefsuitgiessenburg gebruiken slaapt ze een stuk rustiger en langer. Echt een uitkomst! We hebben hiervoor een andere tunnel gebruikt maar die was veel te los en werkte dus niet! Ik kan je dus echt aanraden bij deze lieve vrouw te bestellen! Ze verkoopt ook een heleboel andere items om te helpen slapen zoals verzwaarde slaapzakken en dekens. Alles met de hand gemaakt in de mooiste kleuren en prints. 


Snap
Snap

Nou dit was mijn item weer! Is er iets waarover je de volgende keer wilt lezen, laat het me dan weten in de comments! Voor nu wens ik je een fijn weekend! 

Liefs Claudia 

Laura Hogendoorn - Hoofdredacteur Mamaplaats's avatar

Leuk!!!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Huisje Falurod?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.