Snap
  • Gezond
  • #mama
  • #sporten
  • #sportennabevalling
  • #keizersnede
  • powermama

You wanna, you wanna?

You better work bitch!

Vrijdagavond 20.30, de afgelopen 5 weken betekende dat, dat we de training bij Powermama Heerenveen aan het afronden waren. Vervolgens nog even lekker nakletsen en dan op naar huis.

Voldaan en soms de volgende morgen met spierpijn....

Maar vandaag is er geen Powermama training. Want na 5 weken is dit programma gestopt! Waarom? Gewoon, omdat dit de afgesproken termijn was in verband met de vakantie.

Een goed moment om terug te blikken wat dit programma mij heeft gebracht!

Zien jullie de eerste foto bij deze post? Deze foto omschrijft eigenlijk precies hoe het proces voor mij was. Door mijn fysieke gestel kon ik niet alles meedoen maar bedachten we, oftewel Mariska, steeds alternatieven om wel de spiergroepen te trainen. De oefening van de eerste foto is zo lekker! <3 Hij is mega zwaar maar gaf me zoveel vertrouwen in mijn lijf.

Zo van: Zie je wel... Ik kan dit gewoon! Lekker pûh!

Snap

Het programma heeft me weer een stukje vertrouwen in mijn lichaam gegeven. Ook is het lichamelijk op sommige plekken gewoon mega fragiel, toch kan ik het trainen en controleren. En dat voelt heerlijk! Vertrouwen in je lijf, love it! <3

Iets anders wat ik echt heel erg fijn vond.... Me-time! Even lekker met je eigen programma/training bezig zijn en lekker te kletsen met de andere moeders. Die qua lijf best veel dingen herkennen. Heerlijk! Een echt oplaadmoment...

Dus de twee ontwikkelingen die een 10+ krijgen na de Powermama training zijn het vertrouwen in mijn lichaam en me-time. Daarnaast waren er nog genoeg ontwikkelingen die minimaal een 9,0 verdienen, maar hey zo is het lang genoeg he!

En vanavond? Vanavond hang ik voor 90 Day Fiancé: The Other way. Na de zomervakantie ga ik weer verder met trainen! Trainen van mijn lijf? Klopt, maar het trainen van de andere ontwikkelpunten vind ik nog veel fijner! <3

Wil je meer weten? Stuur Mariska gerust een e-mail, pb of appje. Ze geniet natuurlijk ook van vakantie. Maar daarna? Daarna staat ze klaar om met jou te werken aan.... JOU!

Liefs Daisy🌼👩‍👧

Snap