Snap
  • Gezond
  • #mom
  • #dokter
  • #sharingiscaring

Witte jassen vrees

Kennen jullie dat? Je stapt een ziekenhuis binnen of een artsenpraktijk en je hartslag gaat er weeral 10 naar boven? Gewoon al van de stress van daar te zijn? Jep, zo’n gevalletje was ik wel zeker. Waarom? Geen idee, we hebben zo mogelijk de coolste huisdokter, altijd klaar voor goede raad, en toch schuilt er een groot wantrouwen diep vanbinnen. 

Het rationeel erover nadenken ‘ze hebben het alleen maar goed met me voor’ helpt, maar de minste gebeurtenis drukt het dan weer even snel de kop in.

Ooit al een arts horen zeggen, oohja ik moet wel stellen dat mijn collega uw dochter als een studie-object heeft opgevat? Ik snap wel dat u daar geen vertrouwen meer vond? True story...

Graag vertel ik jullie binnenkort meer! Deel ondertussen alvast jullie verhalen!