Snap
  • Mildeheupdysplasie
  • ziekenhuis
  • Baby

Pas met 1 jaar terug naar het ziekenhuis

Ook Tess hoeft gelukkig geen spreidbroekje

Nadat we bij de fysio waren geweest voor Tess haar heupen was de verwachting dat alles goed zou zijn en ze geen spreidbroekje zou hoeven. Toch bleef die knoop in mijn maag met wat als..  


Eerst naar Radiologie voor de echo en daarna door naar de kinderorthopeed. We mochten zo binnen bij de radioloog en dat was, ondanks dat Tess het niet leuk vond, zo voorbij. De afspraken stonden 10 minuten achter elkaar en gezien we eerder terrecht konden bij de radioloog hoopte ik dat het bij de orthopeed ook snel zou gaan. Nou had ik daar even pech, een half uur later werden we eindelijk binnen geroepen. 


Maar gelukkig was het gesprek snel weer klaar. We kregen goed nieuws, de echo zag er goed uit en door het vele dragen zat ze precies binnen de marges die ze moest hebben. Wat betekend dat we rond Tess haar eerste verjaardag terug moeten voor een foto en consult en dan ieder jaar opnieuw tot ze 4 is. Maar gezien we dat met Naud ook ieder jaar opnieuw moeten doen zal dat niet zo veel impact hebben, hopelijk!