Snap
  • #gezondontbijt
  • #jubileum
  • #trotsopjelijf
  • #drukleven
  • #balansvinden
  • #grootgezin
  • #meidengezin
  • gezondekeuzes
  • herbalife

Ons jubileum.....

Met de nodige hoogtepunten, maar ook diepe dalen....

Wat een reis!!! 10 jaar!!! 

Wat begon als een probeersel, is nu niet meer uit ons leven weg te denken. Kosten wat het kost hebben we er altijd voor gezorgd dat we onze dag konden starten met ons 'fit ontbijt'. Ook in de periode wanneer we er financieel niet zo best bijzaten, bleven we kiezen om onze dag te starten met deze shake. Andere dingen wegstrepen om toch de producten te kunnen gebruiken. 

Dat heeft ons dan ook de nodige inzichten gegeven.... Want wat maakt dit ontbijt nu zo bijzonder. Waarom willen we echt niet anders meer. Waarom kiezen we hier kosten wat het kost, dag in, dag uit, steeds weer opnieuw voor?

Omdat we makkelijker en beter in balans zijn. Zowel lichamelijk als mentaal. Het geeft ons rust, een voldaan gevoel, gemak en vertrouwen. De rust, omdat we niet na hoeven te denken waar we onze dag mee zullen starten, een voldaan gevoel en vertrouwen omdat we de dag altijd starten met alle vitamines en mineralen die ons lijf nodig heeft om de dag goed te starten. En gemak, omdat het gewoon super simpel is. Shaken en klaar. Bij een druk ochtendprogramma zoals bij ons, zeer welkom.

Wat voor mij momenteel het allerbelangrijkst is, is dat ik ondanks de al 2 jaar durende gebroken nachten, nog steeds voldoende energie heb om de dag door te komen, fit genoeg ben om lekker op mijn racefiets naar het werk te fietsen en weet dat mijn gewicht onder controle is. 

En ja, kan best nog wat strakker en fitter. Ik weet dat dat kan, heel makkelijk zelfs. Maar voor nu kies ik daar niet voor. Ik kies ervoor om niet bezig te zijn met mijn gewicht. Want als we iets geleerd hebben de afgelopen 10 jaar, is dat het averechts werkt om bezig te zijn met je gewicht. Wanneer je leert van jezelf en je lijf te houden en vanuit liefde voor je fantastische lijf aan de slag te gaan, dan maak je vanzelf de juiste keuzes in je leefstijl. Verwonder je over wat je lijf je geeft en biedt en ben daar dankbaar voor. En ga vervolgens vanuit die dankbaarheid en verwondering lekker aan de slag met jezelf. 


Mamaplaats's avatar
9 maanden geleden

Wat heb je dit mooi geschreven❤️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Manageyourmomlife?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.