Snap
  • Gezond
  • #voorstelronde

Ons gezinnetje, net een droom ❤️

Hallo allemaal, 

Ik zal eerst even beginnen met voorstellen wie ik ben! 

Ik ben Iris de Graaff, ik ben 22 jaar en ik woon samen met mijn vriend Perry en 2 lieve bonuskindjes Aubrey en Bentley. 

Mijn vriend en ik kenden elkaar al een tijdje, waren goede vrienden maar bleken we toch wel heel veel gemeen te hebben samen en deelden we steeds meer met elkaar totdat we er achter kwamen dat dit niet zomaar "vriendschap" was.. 

Uiteindelijk besloten om voor elkaar te gaan, begin 2020. Na een ontzettend vervelend einde te hebben gehad in 2019 waarbij mijn peetvader plots kwam te overlijden, waarbij ik zoveel steun ontving van Perry, wist ik dat in 2020 er wat moois voor ons op zat te wachten! 

Na echt 2 maandjes, had hij weer een plekje voor hemzelf, wat we al snel een huisje van ons samen wilden noemen. We zagen het voor ons, wij samen, zijn 2 kindjes erbij, een echt gezinnetje. 

Van 22 jaar lang, thuis te hebben gewoond bij mijn ouders was eindelijk de dag er dat ik zou uitvliegen, en al gelijk met een super lieve vriend en 2 prachtige bonuskinderen. (Ik had ál heel vroeg een mega grote kinderwens, dus dit kon niet beter!) 

Wij woonden nét 1 maandje ongeveer samen, hadden het super goed met z'n allen, tot onze "gesettelde" gevoel al snel in duigen viel...... 

Ik hoop bij deze dat jullie een beetje weten hoe deze relatie tot stand is gekomen, in mijn volgende blog vertel ik wat er gebeurde, iets wat mijn hele leven op z'n kop zetten.. 

3 jaar geleden

bah bah... vertel ook ff complete waarheid en niet alleen die van jou..!! 🤮🤢 wat walg ik van deze blog joh