Snap
  • Gezond
  • essentieleolie
  • Natuurlijkalternatief
  • Bewusterelifestyle

Mijn switch naar natuurzuiver

Olie talk

In september 2020 had ik een positieve zwangerschapstest in handen. Dolgelukkig waren wij met het idee dat we een 3e kindje mogen verwachten. 🤎

Ik voelde mij goed, maar naarmate de weken verstreken begonnen bij mij de kwaaltjes.

Ik had enorme last van jeuk, wat ik herkende van mijn vorige zwangerschappen. Alleen begon het deze keer veel eerder en was de jeuk veel heftiger.

Vele slapeloze nachten volgden. Ik krabde mijzelf helemaal open en deelde mijn klachten met mijn verloskundige en huisarts.

Ik kreeg wekenlang verschillende medicijnen voorgeschreven, waaronder 2 prednison kuren. Ik bezocht de gynaecoloog en de dermatoloog, maar helaas zonder resultaat. 🥺

Compleet wanhopig kwam ik via instagram in contact met een andere mama, en zij was vol lof over de ondersteuning van essentiële oliën.

Nuchter als ik ben, vond ik het wat zweverig en geloofde ik er weinig van. Maar volledig uitgeput en met het motto: Baat het niet dan schaad het niet, besloot ik de gok te wagen.

Ik ben meteen all-in gegaan, en kocht de starterkit om te kijken of deze olien mij daadwerkelijk konden ondersteunen.

Dit bleek de beste keuze van mijn leven!

Wat een verademing!

Ik ben enorm goed begeleid tijdens de start van mijn olie avontuur en begon steeds meer te leren over de werking van de olien.

Ik was zo enthousiast dat ik besloot de opleiding aromatherapie te volgen, ik wilde er alles van weten!

De olien zijn niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse leven en graag deel ik mijn ervaringen op mijn Instagram account @holymoly.levenmetolie