Snap
  • Gezond
  • rust
  • zwemmen
  • #babyzwemmen
  • babyspa
  • #relaxen

Keep on swimming , keep on swimming!

Hydrotherapie , een echte aanrader voor elk kind!

Groeipijntjes , lastig toch?

Eris'je had altijd zoveel krampjes en spanningen in haar beentjes , we zaten een beetje met de handen in het haar... wat kan je hier toch aan doen?

We waren al eerder naar 'babyspa Precho' geweest in Antwerpen voor een pret 3D en 4D echo en nu dat Eris 3 maand was dachten we , mischien is de baby spa iets voor haar?

Het is eigenijk een simpel concept: een spa voor baby'tjes.

Een super gezellige sfeer , lekker warm en super schattig, dat is hoe je het eigenlijk kan omschrijven , voor de spa leer je samen met de vroetvrouw je baby masseren , Eris vond dit geweldig , baby'tjes halen heel veel informatie uit aanrakingen. Door je baby te masseren krijg je echt een connection on a next level. Daarna is het tijd voor de spa!

In een doorzichtige hoge jacuzzi kan je baby lekker dobberen en zwemmen in alle veiligheid! Je baby zit namelijk vast met het hoofdje in een zwemring , deze zwemring raakt het nekje niet aan! Je baby rust de kin op de band (de natuurlijke houding die ze ook aannemen tijdens het voeden) en door de bubbels word je kindje gestimmuleerd om te bewegen / ontspannen / zwemmen! En de zwemring is ook 100% veilig! De opening van de ring is 9cm , als je rekent dat je om te bevallen 10cm nodig hebt , is het onmogelijk om erdoor te vallen! Je kan naar de baby spa vanaf 1 week oud tot +- 6maand!

Kindjes die 100% gezond zijn vinden dit geweldig , kindjes zoals Eris vinden het geweldig EN hebben er fysieke voordelen aan!

Na 2 bezoekjes aan de baby spa had Eris geen spanningen meer op haar beentjes , ze kneep haar handjes veel minder dicht (dit belemmerde haar grijp reactie) en sliep veeeel beter! Dit is ook best vermoeiend voor kindjes dus na de baby spa slapen ze als... een baby! Ideaal voor moeilijke slaapertjes!

Dus zo zie je maar.... soms is de oplossing gemakkelijker dan het lijkt!

* een beetje info van @babyspa_precho zelf : Ontdek samen met je baby de medische voordelen van onze Baby Spa sessies. Tijdens dit zalige verwenmoment wordt u begeleid door één van onze vroedvrouwen, orthopedagogen of klinisch psychologen. Ons team van experten staat klaar om u te begeleiden doorheen de babymassage. Onze babymassages stimuleren uw baby’s doorbloeding, spijsvertering en immuunsysteem. Omdat wij in onze Baby Spa het ecologisch bewustzijn hoog in het vaandel dragen, werken we uitsluitend met biologische massageolie en wassen we onze handdoeken met ecologisch waspoeder.