Snap
  • Gezond
  • gezondheid
  • ziekenhuis
  • kinderarts

Hoe je met tijd teveel, toch tijd tekort komt (2)

In mijn vorige blog vertelde ik over de verwijzing van onze dochter naar de kinderarts.

De dag na de afspraak op het cb werd ik gebeld dat er toevallig de volgende dag plaats was, op de polikliniek in ons dorp. Perfect, aangezien ik toch vrij was en toevallig net met mijn schoonmoeder had afgesproken voor een bakje koffie. Die kon dus mooi op de jongste passen. 

We kwamen bij de kinderarts en alle tests doorliep ze prima, nadat ze ze zelf ook even had uitgevoerd bij zichzelf. Dubbel check dus ;-).  De kinderarts zag niet direct een duidelijk probleem, ze heeft overigens geen klachten en ontwikkelt ontzettend goed. Voor de zekerheid wilde ze toch een foto van haar hoofdje opsturen naar het Sophia Kinderziekenhuis, om zeker te zijn dat ze niets over het hoofd zag. Ze zou met hen overleggen en dan hoorde ik het via een belafspraak. 

Al vrij snel werd ik weer gebeld. Het overleg had toevallig al plaatsgevonden en ze willen haar toch graag zien op het spreekuur in het Sophia. Daar willen ze craniosynostose uitsluiten (het vroegtijdig dichtgroeien van schedelnaden). 

Zo staan we er nu dus voor en we wachten op de afspraak op 29-1-2021. Gelukkig zijn alle vermoedens positief, maar toch blijft het wel spannend. Dit is niet perse wat ik had verwacht van de afspraak op her cb op 4-1.. Gelukkig kunnen we overal snel terecht! 

2 jaar geleden

Ik heb inderdaad niet meer verder geschreven.. Gelukkig waren de foto’s die ze gemaakt hebben helemaal goed, dus een verder traject niet nodig 🙏🏻

2 jaar geleden

Hoe was het onderzoek afgelopen? Hopelijk niets aan de hand 🙏🏼 🍀