Snap
  • Gezond
  • fitness
  • gezond
  • sporten
  • #fitmom

Hoe ik fit ben gebleven tijdens/na mijn zwangerschap

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was , waren wij heel erg blij! Zoals de meeste weten sport ik 4 a 5 keer in de week en maakte me wel druk hoe ik dat ging doen tijdens mijn zwangerschap en hoe mijn lichaam zou veranderen.

Tot 30 weken was ik te vinden in de sportschool, altijd nog kracht training gedaan op een lager pitje, veel oefeningen voor de benen niet meer gedaan omdat niet alles goed schijnt te zijn en het voelde niet goed voor mij.

Ik heb een home trainer geleend van familie die we beneden in de woonkamer hadden gezet, hier zat ik elke dag op voor de tv met een film/serie dit heb ik volgehouden tot 35 week want toen werd Justin geboren.

De hele zwangerschap ben ik op mijn voeding blijven letten, gelukkig had ik ook gezonde cravings en dat waren vooral aardbeien haha. Zelf denk ik dat als je je vol stopt met allemaal slecht eten des te moeilijker het word om al je zwangerschap kilo’s kwijt te raken. In totaal ben ik 14 KG aangekomen, waar er nu 18 vanaf zijn. Ik ben gaan sporten wanneer het mocht volgens mij is dat na drie maanden? Weet het niet eens meer, heb toen alles weer langzaam opgebouwd en goed naar mijn lichaam geluisterd.

voornamelijk waren mijn boven benen erg gegroeid dus in oude broeken komen heeft erg lang geduurd. Zelf denk ik ook wel dat ik geluk heb gehad omdat ik niet tot 40 weken heb rondgelopen met een zwangere buik, al had ik dat liever wel gehad ipv een vroeggeboorte.

Met deze blog wil ik natuurlijk niet dat anderen zwangeren vrouwen zich niet goed genoeg gaan voelen omdat hun lichaam misschien nog niet is zoals ze gehoopt hadden , je hebt een baby gedragen en dat is het mooiste wat er is! Hou van jezelf om wie je bent en hoe je eruit ziet. 🥰

Liefs

Esmay

Www.instagram.com/esmayy.r