Snap
  • Gezond
  • vetzuren
  • vitamines
  • #mamaplaatscollab
  • mollers
  • omega3

Dit is ZO makkelijk!!

Een lepeltje per dag en ze vinden het nog lekker ook!!

Na een valse start met een lange ziekenhuis tijd, vind ik het heel belangrijk dat de boys (naast genoeg groente en fruit) ook genoeg vitamines en vetzuren binnen krijgen. Ik heb zelf veel vitamines geprobeerd, waaronder ook visolie, alleen vonden de boys dit nooit lekker en spuugden dit gelijk uit. 

Lekkere smaken

Voor Mamaplaats heb ik de vloeibare omega 3 van Möller's mogen uitproberen en deze vinden ze écht lekker. Zij hebben namelijk visolie met een smaakje en voor de kids de smaak "tutti frutti", zelf heb ik de smaak "citroen". Ik vind het zo fijn dat de boys het gewoon goed innemen, want het is niet alleen goed voor hun weerstand, maar ook goed voor de ontwikkeling van hun hersenen en ogen. Elke dag 1 lepeltje is al voldoende! Ik geef het gewoon zo uit de fles, maar je zou het bijvoorbeeld ook door de yoghurt kunnen doen. 

Niet alleen voor de kids

Naast dat ik de visolie aan de boys geef, gebruik ik de visolie van Möller's nu zelf ook (ongeveer twee weken). Ik merk dat ik door het gebruik van de visolie minder onzuiverheden heb in mijn gezicht, wat ik normaal wel vaker had.. En ik merk dat iedereen om me heen nu een beetje snotterig begint te worden en ik lijk het voor alsnog te ontwijken. Dus, ik blijf het gewoon lekker elke dag in nemen! En raad ik het dus ook zeker aan!! 

Wil je zelf de vitamines van Möller's proberen? Met mijn kortingscode KELLY10 krijg je €10 korting. 

2 jaar geleden

Die heb ik ook voor Aylin&Ayda ik geef ze elke ochtend🔥❤️

2 jaar geleden

wat een schatjes! ❤️