Snap
  • #eenjaarlater
  • #transplantatie
  • #uitgerekendedatum
  • #vanNoud
  • #ikbenrijk

25 juli, een jaar later

Wat is dit een dubbele dag, de transplantatiedag én uitgerekende datum
25 juli

Wat is dit een dubbele dag, letterlijk: de transplantatie dag van Noud en de uitgerekende datum van onze tweede.

Als we vijf maanden na de transplantatie een positieve zwangerschapstest in handen hebben zijn we erg blij. Wel ga ik direct rekenen en kom ik uit op half juli. Alles prima maar gelijk denk ik aan 25 juli, Noud zijn dag. Een emotioneel beladen dag, een dag die van Noud moet blijven.

Een week later bij de verloskundige: uitgerekende datum 25 juli. Het moest zo zijn, dit kindje wil bij ons zijn, ons compleet maken. We hadden onze kinderwens namelijk wel naast ons neergelegd.
Als we bij onze afspraak in Groningen aangeven dat we een tweede kindje verwachten én dat de uitgerekende datum 25 juli is vallen de artsen toch wel even stil. Wat bijzonder.

Het leverbiopt wat een jaar na transplantatie gedaan wordt is voor onze situatie wat opgeschoven en is begin juni. Alles verloopt goed, we mogen dezelfde dag nog naar huis en twee weken later krijgen we een positieve uitslag.

De baby heeft het in mijn buik niet zo lekker en groeit niet zoals moet, dit doet de gynaecoloog besluiten om de baby met 37 weken te halen (in een andere blog hier meer over). Het is voor de baby beter en ik ben opgelucht, 25 juli blijft van Noud.

Als ik Noud vraag wat hij op zijn dag wil doen antwoord hij: "school en naar de kapper, maar wel taart hé mama als het feest is."

Een beter antwoord had hij niet kunnen geven, hij is hierin veel verder dan ik ben, het leven gaat gewoon door. We hebben er even bij stil gestaan met een leuke bezigheid en taart en verder is het 'normaal'.

Ik ben zó blij met ons gezin, we zijn compleet en gezond. Wat heb je nog meer nodig?! Ik ben rijk!

Ik ben zo.. Zo blij voor jullie! En wat is er nou een betere reden dan een Re-birthday

Wauw, wat mooi! Ben benieuwd naar je volgende blog. Liefs, Laura