Snap
  • gastricbypass
  • overgewicht
  • gezondheid

Supertrots: "Ik ben 40kg kwijt"

De strijd om obesitas

Ik heb mijn 1e doel bereikt!! En wat ben ik trots mezelf! Vanavond in de telefoon van mijn man op zoek gegaan naar foto's van vorig jaar toen ik op mijn zwaarst woog, want die heb ik niet op mijn eigen telefoon staan die gooide ik er zo snel mogelijk af. Afgelopen tijd zag ik soms wel, soms niet het verschil. Maar als ik de foto's zo zie, zie ik enorm verschil! En dat mag ook!

Het is soms nog steeds pittig, mijn energie is nog niet goed op peil maar dat komt nog. Sporten doe ik nu nog steeds 2x per week, en ik merk dat ik conditioneel vooruit ga en ook mijn spierkracht gaat vooruit, en bovenal ik begin sporten leuk te vinden hahaha. 

Ik ben er nog niet, maar ik heb de afgelopen weken zoveel gewonnen voor mezelf, en ben daarom al onwijs trots op mezelf :)

Op naar mijn volgende doel in mijn strijdt om obesitas


Leestip: "Hoe komt die blauwe vlek bij je oog?"

1 jaar geleden

Wat knap! Binnen hoeveel tijd ben je ze kwijtgeraakt die vervelende kilo's?

11 maanden geleden

Eigenlijk vanaf okt 2022 tot nu🤗

Wat geweldig!! Je ziet er echt prachtig uit. Wat een mooie, sterke mama. Je mag zeker trots zijn op jezelf. Hou ons op de hoogte van hoe het verder gaat! Liefs, Laura

1 jaar geleden

M.a.w toen ze stevig waszag

1 jaar geleden

M.a.w toen ze stevig was zag ze er niet prachtig uit??? Enig idee hoe kwetsend het is als mensen dat tegen je zeggen?! Alsof je met overgewicht een lelijke trol bent ofzo