Snap
  • pijn
  • Oxycodon
  • Neurologischepijn

Opnieuw onderzoeken, *pijn

Een nieuwe arts, opnieuw onderzoeken.

Ik ben afgelopen maand bij een andere arts (neuroloog) geweest. Deze heeft besloten opnieuw te beginnen met alle onderzoeken.  Ze wil met open mind er in en niet beïnvloed worden. 


Ik heb afgelopen week een MRI gehad, soms hoor ik mensen dat ze dit eng vinden, want ja.. tunnel klein. Ik heb daar geen last van ook niet van het geluid meestal val ik in slaap…🫣


Maar nu zag je het plaatje “angst” en ik ben bang. En dat heeft meerdere redenen. Ik heb altijd links pijn. Mijn linker been, links in de rug (S1L5) maar nu is het dat ik mij steeds meer besef dat de pijn OOK rechts begint. Ik steeds vaker pijn heb op precies die plek die ook links pijn doet. 

Ik heb eerder gehoord “hernia” en ik geloof daar ook in.De klachten komen overeen, plus de klachten zijn identiek als die bij mijn moeder. (Ook hernia op de s1l5) maar nu was dus de neurochirurg die als een lompe boer reageerde “Mevr je bent te dik dus ja opereren? Nee”

- let op ik heb overgewicht maar ben niet te dik, dit bevestigd door 1-2-3 neurologen en chirurgen 


En omdat de neurochirurg dit dus had geroepen hebben ze nooit wat gedaan met de pijn. Maar nu…: opnieuw dus die MRI en verder nog geen idee. Maar ik ben bang.


Bang omdat het nu rechts ook pijn doet. En dat dat dus ook weer iets is. Ik baal. Ik weet niet meer wat ik even voelen moet.


Ik probeer al sinds 2019 te leven met die pijn. Ik probeer om te gaan met dit stukje van mijn leven. Heb zelfs de arts gesmeekt me been er af te halen…(!)  ik weet het dus niet meer…… 

Ik hoop dat er een stuk duidelijkheid komt zodra de uitslag er is. En vooral een oplossing. 🙏🏻 duimen jullie mee? 

6 maanden geleden

Heel veel sterkte toegewenst!

6 maanden geleden

Heel veel sterkte!