Snap
  • Gezond
  • menstruatie
  • #Baarmoederverwijdering
  • pms
  • Ongesteldheid

Nog meer pillen erbijšŸ˜¢

In mijn vorige blogs heb ik het gehad over mijn pms klachten en hoe ik er mee bezig ben om die onder controle te krijgen..

Ik ben naar Care for women gegaan omdat die gespecialiseerd zijn hierin. Ik heb mijn bloed laten prikken en daar kwam uit dat ik een flink tekort had aan foliumzuur, vitamine B en vitamine D. Hier heb ik multivitamine voor aangeschaft zodat ik dat weer op een goede waarde krijg.. verder heb ik ook magnesium pillen en andere supplementen.

Dit betekende naast mijn antidepressiva dat ik toch best wel wat pillen moet slikken en dat vind ik toch wel een ding.

Ondertussen ben ik al meerdere keren ongesteld geworden en hielpen de pillen goed. Ondanks dat blijf ik toch enorme last van mijn pms hebben en de ernstige bloedingenā€¦Ā 

Heb er met mijn man en ouders over gehad om te gaan voor het verwijderen van de baarmoeder en had een afspraak gemaakt bij de gyneacoloog!

14 April was het eindelijk zover en was ik in goede moed met mijn punten die ik voor mezelf heb opgeschreven om te kunnen bespreken. Mijn doel van het gesprek is om mijn baarmoeder te laten verwijderen!

Eenmaal aangekomen bij de gyneacoloog begreep ze waar ik mee zat maar vertelde ze omdat ik 3 keizersnedes heb gehad dat de kans op verklevingen erg groot is en dat een operatie om de baarmoeder te verwijderen riskant is.

Hier baalde ik natuurlijk enorm van, maar had ook niet meteen verwacht dat ze volmondig JA zouden zeggen..

Ze hebben ook een inwendige echo gemaakt en hier kwam uit dat mijn spiraal niet goed zat en ik dus gewoon zwanger had kunnen worden.. hier schrok ik wel van..

Nu heb ik afgesproken met de gyneacoloog dat we eerst alle andere opties weg strepen om te kijken of die toch helpen.

Sinds kort zit ik dus aan de anticonceptiepil en een pil die de ernstige bloedingen tijdens de ongesteldheid moet minderen.. (hier was ik niet blij mee want weer 2 pillen erbij)

Ik slik nu de pil vanaf 15 april en heb inmiddels weer doorbraakbloedingen al ruim een week (terwijl ik net ongesteld ben geweest), enorme hoofdpijn, enorme buikpijn en mijn moeder vertelde dat dit ook de redenen waren waarom ik gestopt was met de pil toen ik wat jonger was..

27 mei heb ik een belafspraak met de gyneacoloog om alles te bespreken maar ik denk als ik mij zo nog langer voel dat ik eerder ga bellen dat dit geen optie is..

Ik wordt er eerlijk gezegd wel een beetje moedeloos van dat mijn baarmoeder er niet gewoon uit mag/kan. Ik wil geen kinderen meer want ik heb 3 prachtige kinderen.

Ik worstel al vanaf mijn 11e met behoorlijke menstruatie klachten en het wordt er niet beter van..

Wordt vervolgd helaasā€¦Ā