Snap
  • gastricbypass
  • Voeding
  • afvallen

Maand 5 na GB

Maand 5 na Gastric Bypass

En dan zitten we ondertussen in maand 5! Tijd vliegt voorbij, en mijn gewicht ook hahahaha. Ondertussen op -34.5kg :D ben zo blij. En vorige week maar aan de volgende fase begonnen, het opruimen van mijn kledingkast, eindresultaat: 2.5 vuilniszak vol met kleding die weg kan.  Het grote shoppen doe ik nog niet, ik koop nu wel het hoognodige zodat ik  er nu ook al leuk uit kan zien. Vorige week mezelf wel getrakteerd op 3 super leuke jurken, waarvan ik bij 1 jurk met tranen in mijn ogen stond omdat ik mezelf zo mooi vond.  En daarbij kom ik op het volgende punt, wat ze ook bij de NOK vertellen is dat het kan zijn dat je geest en lijf nog niet in een lijn staan.  En dat merk ik, met kleren aan zie ik een prachtige vrouw die hard haar best doet en dat het hele traject z'n vruchten afwerpt, gaat de kleding uit dan is dat beeld, poef, weg. Ik zie dan een vrouw in de spiegel met een buik, blubber benen, ondertussen zijn de billen plat geworden en zijn mijn borsten nog meer gaan hangen.  Dus mentaal moet ik daar nog wel even op schakelen en merk ik ook dat het voor mij als een barrière werkt bij intimiteit bij mijn man. Ik voel me nog niet helemaal op mijn gemak, wat toch misschien raar is daar ik eigenlijk geen last van had voor de GB.  

Met fitness gaat het goed, ik begin er ook plezier in te krijgen! Wie had dat ooit gedacht hahahaha. Mijn conditie gaat voorruit en mij  spierkracht ook. Ik ben zelfs op de loopband begonnen met hardlopen, en merk dat ik het steeds langer kan volhouden en mezelf ook hierin steeds meer push. Waar ik alleen nog wel van baal is dat ik door mijn acnes (zenuwbeknelling) nog geen buikspieroefeningen kan doen. 

Afgelopen weekend heerlijk weekendje weg geweest met mijn man, ik heb zo genoten! Ook hierbij merk ik dat meer energie heb. En uit eten gaan, is nog wel soms zoeken met hoeveel ik kan eten, maar ik kan nog steeds genieten van het eten in een restaurant. (Alleen dan geen uitgebreide porties) 


Mijn eerste doel heb ik behaald en dat was om onder die 100kg te komen! Ben al zo trots op mezelf :)