Snap
  • Gezond
  • voedingssupplementen
  • mamaplaatscollab
  • gezondeleefstijl
  • easyvit
  • boostjeweerstand

In deze tijd kunnen we wel wat extra weerstand gebruiken

Zoals ik al vaker heb aangegeven krijgt Loa dagelijks extra aanvulling met voedingssupplementen. Ik vind het belangrijk dat, wat we dan ook eten die dag, ze toch voldoende vitamine e.d. binnenkrijgt.

In Nederland is het advies om vitamine D te geven tot 4 jaar. Maar het is ook algemeen bekent dat Nederlanders een krap/laag Vitamine D hebben in hun lichaam. Ook Hans en ik zitten vaak op de grens. Daarom vind ik het belangrijk dat deze dagelijks wordt aangevuld met een supplement, zowel bij onszelf als bij Loa. Evenals de Omega 3/visolie, wij eten namelijk geen 2x per week vette vis.

En nu de R weer in de maand zit kunnen we wel wat extra weerstand gebruiken. Een gezonde levensstijl helpt om je weerstand zo optimaal mogelijk te krijgen. Daarbij letten we op voldoende gezonde voeding, regelmatig bewegen en lekker naar buiten voor frisse lucht en daglicht. Maar er zijn natuurlijk altijd dagen dat we minder gezond eten, of Loa vindt het eten vies en eet slecht (op dit moment ook vaak voorkomend) of we komen niet zoveel buiten. Dan is het fijn dat de voedingssupplementen het aanvullen.

De vorige voedingssupplementen voor kinderen die we hadden vond Loa niet lekker, ze nam ze wel maar niet van harte. Easyvit heeft de Easy Fishoil en Easy defence (Vitamine A, D en E)  speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Het helpt de weerstand van de kids een boost te geven. Hun toedieningsvorm is uniek: zachte kauwgellies. De nare smaak wordt gemaskeerd en oprispingen voorkomen. Werkzame bestanddelen worden hierdoor nog beter door het lichaam opgenomen in vergelijking met andere toedieningsvormen. De frisse, fruitige smaak en geur van de kauwgellie zorgen ervoor dat je kind er met plezier om nog een vraagt.

En vooral om dat laatste moet ik zo lachen, het is dus ook daadwerkelijk zo. Direct na het proeven zei Loa al "mag ik er nog 1" en ze was dan ook teleurgesteld dat het maar 1 x per dag hoefde. En dat terwijl er geen suiker of kunstmatige smaakstoffen aan zijn toegevoegd.

Kortom ik vind het een goede aanvulling op Loa’s voeding. Ik ben dus blij dat Loa deze voedingssupplementen wel inneemt zonder mopperen.

Lees hier meer over Easyvit voedingssupplementen.

#easyvit #boostjeweerstand #easydefence #vitaminea #vitamined #vitaminee #voedingssupplementen #gezondeleefstijl #voeding #mamaplaatscollab #liekevmcollab

2 jaar geleden

De P’s eten ze hier en de rest is altijd maar afwachten 🙈 ze krijgen hier extra multivitaminen voor kids

2 jaar geleden

Vitamine pilletje, ik verplicht haar niets met eten, wel zeg ik dat ze geen toetje krijgt als ze niet een deel eet, of geen snoepje... beetje omkopen😂?! Ach iedere kilo is er 1....

2 jaar geleden

Mijn dochter eet goed lust steeds meer maar bij mijn zoontje hoor ik idd iedere dag dat lust ik niet.....😬 ze krijgen hier ook multivitamines ter aanvulling