Snap
  • Gezond
  • gezondheid
  • zwangerschapskilo's
  • dieet

Ik ga het dieet van Jasper Alblas testen..

Ja jongens je leest het goed. Ik ga aan het dieet van Jasper Alblas. Na de zwangerschap is het best wel uit de hand gelopen moet ik heel eerlijk zeggen. In de zwangerschap was ik natuurlijk zo ontzettend beroerd dat ik nauwelijks iets kon eten. En toen ze eruit was ben ik gaan bunkeren haha. Eindelijk kon ik weer gaan genieten van voedsel en hierdoor is er toch wel 4 kg aangekomen die er sowieso af moet + de overige kilo's van de zwangerschap. 

Ik moet zeggen dat ik al goed op ben een week of 3. Ik sport 4 keer per week en eet gezond. Weinig snacks en vooral veel groente , minder koolhydraten en natuurlijk die extra beweging. 

Het gaat ontzettend goed en ik heb die vibe te pakken. Nu maar hopen dat ik dit vasthoud. En voor een extra stok achter de deur begin in aan het programma van Jasper Alblas. Ben je benieuwd? Houd mij en Mamaplaats goed in de gaten.