Snap
  • Gezond
  • mama
  • dieet
  • Momlife
  • #hetroerom

HET ROER MOET OM

Na de vakantie doe ik alles anders

Herken jij dit ook. Je ligt heerlijk bij het zwembad te genieten van de zon en een heerlijk glaasje Rose en je denkt, na de vakantie ga ik het echt anders doen.

Maaltijden voorbereiden, huis op orde, 3 keer per week sporten en een knappe kerel die mij daar vanaf weet te praten, want de volgende vakantie knelt de spijkerbroek niet meer en zijn mijn love handels verdwenen als sneeuw voor de zon.  Elke dag een gezonde maaltijd voor zowel de lunch als het diner. 

Goed ik ben inmiddels 1 week thuis en het is mijn nog niet gelukt, mijn excuus is dan ook "ik heb nog 1 week vakantie".

Vandaag de boodschappen gedaan en tot frustratie van de kinderen geen chocolade, ijsjes, snoepjes en koekjes. Daar in tegen wel fruit, groente, kip, garnalen, courgette, zoete aardappel etc.  Het begin is er, heb inmiddels wel stiekem 2 milka koekjes (lagen nog in de kast) achter de kiezen want ja ik ben ongesteld en dus mega zielig. (buikpijn, rugpijn en mijn benen branden vreselijk) 

Dus ja geoorloofd.

Maar aanstaande maandag is mijn eerste werkdag en dan is alles anders. Dus zondag avond maak ik braaf mijn ontbijt en lunch klaar voor de volgende dag en dan maar hopen dat er niet een collega jarig is of een kindje die langs komt met een traktatie.

Ooit moet het een keer lukken om mijn rug recht te houden.

Herkenbaar ja of nee

Tips zijn welkom

❤️