Snap
  • Gezond
  • eten
  • koken
  • smakelijk
  • budgetproof

Goedkope recepten

Ik ben dol op koopjes
5 jaar geleden

Dat is een goede tip! Best leuk denk ik! Ga er eens na kijken! Ik ben ook thuis , dus zeker leuk

5 jaar geleden

Heb je ergens een stukje grond over? Zaai eens een beetje snijbiet. Je hebt ongeveer 8 tot 10 planten nodig voor een flinke maaltijd en binnen een week is het al bijna weer aangegroeid dus zaai niet in 1 keer het hele zakje. De rest in de diepvries en goedkope krijgg je het niet! Ik zag altijd dat ik mijn geld als thuisblijver verdien door te besparen

5 jaar geleden

Jaaaaa precies !! Echt een hobby haha, vind het heerlijk om geld "over" te houden. Dan ben ik weer online aan het shoppen te vinden ?? of dat leg ik apart voor andere leuke extra's !

5 jaar geleden

Grappig, ik zie het ook als een soort sport! Ik kijk de foldertjes door en bepaal aan de hand daarvan waar ik m'n boodschappen voor die week ga doen en wat we eten. Zijn de sperziebonen in de aanbieding? Eten we dat! En inderdaad als het vlees in de aanbieding is, koop ik dat alvast en vries ik het in. Boodschappen doen is ook niet m'n hobby, dus ik ga één keer per week naar de supermarkt. Verder moet het bereiden van het avondeten niet al te moeilijk zijn, www.lekkerensimpel.nl is dan ook één van m'n favoriete websites :)