Snap
  • Gezond
  • gezond
  • healthy
  • plussupermarkt
  • plus
  • mamaplaatscollab

Gezond eten is helemaal niet lastig met deze tips

Fris het nieuwe jaar in!

Het nieuwe jaar is begonnen en velen van ons hebben goede voornemens zoals goed en gezond eten en drinken en meer bewegen. We doen allemaal ons best om deze zo lang en goed mogelijk vol te houden. Maar dat is soms best lastig... En dat snapt PLUS Supermarkten! 

Samen met hen geven we tips om op een makkelijke manier gezondere en bewustere keuzes te maken, die goed vol te houden zijn. Wist je bijvoorbeeld dat kant-en-klaar ook heel gezond kan zijn..? 

Tip 1) Bestel je boodschappen onlineZo kom je niet in de verleiding om allemaal lekkere dingen te kopen omdat je toevallig net trek hebt tijdens het boodschappen doen. Herkenbaar? Die overheerlijk ruikende kaascroissants in je kar leggen of een reepje chocolade op de loopband gooien tijdens het wachten in de rij? Je kunt makkelijker bewuste (en gezonde) keuzes maken en direct voor de hele week bestellen! Vaak ben je met vooruit denken- en plannen nog goedkoper uit ook. Geen zin om zelf na te denken over wat je moet bestellen? Bekijk hier het gezonde weekmenu van PLUS. 

Nog een voordeel van het online bestellen van jouw boodschappen is dat je meer tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen met je kids!Gratis bezorging?Wil jij jouw boodschappen gratis laten bezorgen? Bij PLUS krijg je onder andere gratis bezorging bij een aantal gezonde producten. Het actuele aanbod vind je hier!

Wist je dat... er heel veel gezonde laagblijvers zijn? Voor een lage prijs, super gezonde en verse producten in je mandje. Zo start je 2021 natuurlijk helemaal healthy! 

Snap

Tip 2) Start je dag met een gezond ontbijt

Start met een gezond ontbijtje en die gezonde boost is alvast in the pocket! Daar heb je de rest van de dag iets aan. PLUS zet zich in voor verantwoord ontbijten, juist omdat steeds meer mensen zich bewust zijn van deze belangrijke start van de dag!

Recepttipje: Yoghurt met spelt granola & fruit

600 g PLUS halfvolle yoghurt (PlanetProof)8 el GIJS granola spelt zaden en gepofte spelt125 g blauwe bessen200 g rode druiven

Wil je meer gezonde inspiratie? Kijk dan even hier!

Tip 3) Ook kant-en-klaar kan gezond zijn!

Even geen puf meer om te koken omdat je flink hebt gesport? Of voor je kinderen hebt gezorgd tijdens de lockdown of welke reden dan ook... Goed eten is met de verse maaltijden van PLUS  eenvoudiger dan ooit. Onder de naam 'Uit de keuken van PLUS' serveren ze 17 overheerlijke verse maaltijden die je thuis alleen maar warm hoeft te maken. De koks van PLUS bereiden deze recepturen met de beste ingrediënten. Denk aan Oosterse Pad Thai met garnalen, of een oer-Hollandse hachee met rode kool en aardappelpuree. Zo hou jij je gezonde voornemens lekker lang vol. 

Wil je meer informatie over gezond eten? PLUS heeft veel informatie over gezond en goed eten, kijk hier maar eens. Ook wordt de schijf van 5 uitgelicht, heel leerzaam, zeker met opgroeiende kinderen die met de met de juiste voeding extra hard groeien ;) Tip 4) Plan wekelijks een dagje zonder vlees

Elke dag vlees eten is eigenlijk niet meer van deze tijd. Voor de aarde én voor jezelf is het een goed idee om wekelijks een dag zonder vlees te leven! PLUS heeft een uitgebreid assortiment vleesvervangers met producten op basis van bonen, noten en met een hoog eiwitgehalte. In hun winkels hebben ze zelfs een heus flexitariër-eiland gecreëerd! Hier worden verschillende alternatieven voor vlees gepresenteerd, zoals vis, peulvruchten en eieren! 

Extra tip: Gratis Boodschappenpakket = winst!

Naast bovengenoemde redenen is er nóg een extra reden om juist bij PLUS boodschappen te doen. Je kunt nu namelijk nog sparen voor een gratis Boodschappenpakket t.w.v. ruim 50 euro! 

Wij zijn benieuwd wat jouw gezonde voornemens zijn voor 2021! Laat je het weten in een reactie? Veel succes!

3 jaar geleden

Herkenbaar verhaal! Hier ook mama van 3 prachtige zoontjes. En ik vind het echt wel verdrietig dat ik geen dochter heb en misschien nooit zal krijgen, maar ik ruil mijn prachtige zoons voor niets in!

3 jaar geleden

Wauw! Wat een bijzonder verhaal en wat fijn dat het zo goed gaat met hem , wat een opluchting ! Het is een wonderkind

3 jaar geleden

Ik doe sinds kort aan itermited fasting. Werkt heel goed. Overdag redelijk verantwoord eten en dan na 18u in de avond niet meer... Is best goed vol te houden tot nu toe. Ben op 2 januari 2021 gestart en elke zaterdag sla ik over. 👍