Snap
  • Gezond
  • gezondheid
  • Groente
  • gezond
  • detoxkuur
  • drveggie

Detoxkuur van dr. Veggie

Wat een jaar was 2020 hè mensen. En net zoals velen had ik enorme goede voornemens voor 2021. Een van deze voornemens was om gezonder te leven.Eigenlijk begon ik het jaar best goed. Ik hield het namelijk twee hele dagen vol. Moet je positief zien, ik bedoel ze kunnen ons veel afnemen maar die twee gezonde dagen nemen ze me mooi niet meer af. Helaas wonnen daarna de chocolade, drop en chips het weer van de komkommer, paprika en andere groente. Er moest dus echt verandering in gaan komen. Ik besloot te beginnen met een detoxkuur van DR. Veggie. Buiten dat het ik het wel stoer vond klinken een detoxkuur had ik er toch ook al wel goede verhalen over gehoord en ik was simpel weg nieuwsgierig geworden. 

Snap

Eigenlijk ben ik helemaal geen moeilijke eter. Ik eet veel en probeer ook regelmatig nieuwe dingen. Groenten en fruit eet ik graag en met plezier. Maar dit vond ik toch wel even een "dingetje" toen het echt binnen kwam. Misschien even handig om uit te leggen hoe dat precies in zijn werk gaat. Want het is niet bestellen en de volgende dag in huis. Tijdens het bestellen heb ik een dag moeten selecteren en een tijdsblok. Je ontvangt namelijk de flesjes bevroren het is dan ook belangrijk dat wanneer je ze ontvangt je ze gelijk in de vriezer bewaard. Je moet dus ook thuis zijn wanneer het bezorgd wordt. Afgeven bij de buren is geen optie (of zij moeten het voor je in de vriezer leggen). Eerlijk is eerlijk, ik schrok van de hoeveelheid wat ik binnen kreeg. Ik doe de dteoxkuur voor drie dagen en ik heb 27 flesjes ontvangen waarvan 6 shotjes. Twee lades gevuld in onze vriezer. Een dag voor ik wilde starten met de kuur heb ik er voor gekozen om de flesjes in de koelkast te zetten. Het is namelijk beter om ze langzaam te laten ontdooien. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen om ze op kamertemperatuur te laten ontdooien. 

Snap

Naast de kuur zelf ontvang je ook een detoxschema. Vind ik persoonlijk heel erg prettig. Ik wil graag weten waar ik aan toe ben en hierop staat precies vermeld hoe laat je welke mag drinken. Zo weet je precies welke flesjes je bijvoorbeeld mee moeten nemen naar je werk en wat je gewoon nog even thuis kan houden. Helemaal handig vind ik het. Maar dan! Dan gaat het echt beginnen. Zoals je nog net kan lezen op bovenstaande foto beginnen we de dag met een shotje, een kurkuma shot. Ik moet toegeven ik vond het toch spannender dan ik dacht. Ik dacht ach kwestie van opdrinken. Maar toch moest ik me er wel even toe zetten. Maar goed, ik wil gezonder leven dus dan moet ik daar ook wat voor doen natuurlijk. De shotjes zijn intensief te noemen maar het is zeker wel te doen. De andere sapjes zijn goed te doen. Het is natuurlijk geen appelsap wat je drinkt, het is echt wel even anders en het is echt wel even wennen. Ik bedoel het is toch een stuk minder zoet dan chocolade ;) maar echt dat is wel te doen. Tot nu toe betitel ik de Chinese kool even tot favoriet.

Snap

Onze dochter vind het allemaal ook heel erg interessant en helpt graag mee om de sapjes in te schenken. Want in zo'n glas drinkt het natuurlijk net even wat gezelliger. We zijn momenteel op dag één bezig en ik kan zeggen dat er eigenlijk geen honger gevoel is. Nou ben ik ook wel de hele dag bezig en aan het werk waardoor mijn gedachten misschien ook wat minder met eten bezig zijn. Maar tot nu toe gaat het goed! Wel ben ik benieuwd hoe het gaat als ik vanavond op de bank zit en lekker onderuit naar de tv aan het kijken ben. Dat is voor mij vaak een moment dat ik begin aan een zak chips of op zoek ga naar snoep. Tot nu toe ben ik positief. Het is prima te doen en ik denk dat ik de drie dagen wel ga volhouden.Wil jij weten hoe het verder gaat met de detoxkuur? Ik ga het delen op mijn Instagram account de.familiekleinHeb je vragen stuur me dan gerust een berichtje. Ik beantwoord ze met alle liefde. 

Snap

Nog een paar leuke weetjes die ik graag wil delen over Dr. Veggie voor ik deze blog afsluit.

- Dr.Veggie levert maatwerk in verband met mogelijke allergieën, gewenste vitaminen en persoonlijke smaak. (doos samenstelling is aanpasbaar) - Dr.Veggie: Een persoonlijk kaartje is mogelijk en wordt regelmatig bijgesloten. B.v. bij ziekte, of een persoonlijke attentie.- Dr.veggie, heeft unieke recepten.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook direct aan de slag? Met de code fkl25 krijg je 25% korting! Geldig van 25.01.21 t/m 06.02.21

xx