Snap
  • Herstel
  • gelukkig
  • longcovid

Dat is lang geleden! Een snelle update!

Wat is het alweer lang geleden dat ik mijn laatste post plaatste.

En dat komt omdat het eigenlijk heel erg goed met me gaat! 

Toen ik voor de tweede keer COVID bleek te hebben vond ik het herstel van de eerste keer al best pittig. We kunnen wel stellen, ik had werkelijk geen idee van wat me nog te wachten stond. 

Ik zal jullie het ellenlange verhaal besparen, maar het herstel van de tweede keer ging veel en veel langzamer dan hoe ik de maanden na de eerste infectie ervaarde. Hoewel de infectie zelf veel minder heftig was, de tweede keer had ik alleen een heftige griep en wat slijm in mijn longen namelijk, bleek dit herstel vele malen intensiever. 

Deze keer was ik minder ziek geweest en daarom pakte ik alles weer op waar ik gebleven was. Fout natuurlijk, maar daar sta je op dat moment niet bij stil. Mijn uiteindelijke herstel heeft zeker 2 jaar geduurd en zelfs nu moet ik nog opletten dat ik niet te weinig rust neem. 

Inmiddels werk ik weer volledig, verbouwen wij een huis en ik zorg weer met voldoende energie voor mijn zoontje van inmiddels 4. 

Ook leer ik omgaan met mijn diagnose ADHD en ontwikkel ik me op professioneel vlak flink door. 

Het leven lacht me toe en ik lach ook hard terug! 

Als jullie graag willen weten wat ik heb geleerd van mijn ziekte of hoe het herstel van de tweede keer is gegaan. Of iets heel anders, laat het vooral weten! Dan pak ik dat op in een volgende blog. 


En deze keer écht tot snel!