Snap
  • DIY
  • unicorn
  • mamaplaatscollab
  • droetkerbakken
  • thuisbakkertjes
  • americanpancakes

Unicorn Pancakes!

Zodra ik een pan pak staat mijn dochter Kiki Roos van 4 jaar meteen in de keuken.

Ze pakt dan meteen haar krukje en wilt altijd meehelpen. Maar één ding doen wij echt wel elke week en dat is samen iets lekkers bakken. En vooral in deze lockdown maken wij er het beste van en maken we er ook echt een feestje van als wij bakken. Alles doen we samen, ze mag overal bij helpen. Het is natuurlijk een periode waar het leven een beetje stilstaat, daarom leren we Kiki Roos (Kasper is nog te jong) dan maar nieuwe dingen in en rondom het huis, zoals het bakken! Lekker creatief bezig zijn…

Ik vind het een één groot feest wanneer ik de mengkom en mixer af kan likken, ooo man dat beslag van de cake is toch verschrikkelijk lekker. Ik begrijp ook oprecht niet waarom Kiki dat niet lust.

Een normale cake vinden wij saai dus de cake wordt dan ook helemaal versierd, glazuur over de cake en daarna sprinkels eroverheen. Wij gebruiken altijd de bakproducten van Dr. Oetker, ze hebben een groot assortiment in bakproducten en alles ziet er ook zo leuk uit voor de kids.

Wij bakken ook heel vaak pannenkoeken, de kinderen, en vooral Kiki, zijn er dol op. Wij zijn natuurlijk echte Bourgondiërs, maar naast de cake en pannenkoeken eten wij ook wel gezond hoor. 😊 Nu ben ik met Kiki American Pancakes van Dr. Oetker gaan maken, deze zijn echt mega speciaal geworden want hebben er een Unicorn van gemaakt. Als je aan Kiki Roos Roos vraagt wat ze later wil worden dan zegt ze meteen: “UNICORN.” Daar smelt je toch van! Voor Kasper hebben we een aapje gemaakt van de pancakes.

Snap
Snap
Snap

Ik geniet echt om dit met de kinderen te doen, het is leuk, makkelijk en ook nog eens lekker. Op de Instagram pagina van Dr Oetker staan nog veel veel leuke bak-inspiraties en er staat een leuke winactie online! Het is echt de moeite waard om te bekijken.

Wat bak jij het liefste met je kindjes?

3 jaar geleden

Mijn zoontje van bijna 2 gaat iedere keer zelf in het logeerbed leggen. Heb hem dus gister met zijn middage dutje lekker in het logeerbed laten slapen (2 persoons), en dat ging super goed. Heeft net zo lang geslapen als in zijn eigen bedje. Hoop binnenkort over te stappen naar een peuterbedje 🥰💙

3 jaar geleden

Wij bakken hier ook graag, zo gezellig en lekker

3 jaar geleden

Heerlijk 🙌 en gezellig😍

3 jaar geleden

Aah wat leuk zeg, lekker😍🤗