Snap
  • DIY
  • mamabloggersuus
  • tessvanzutphen

Ons DIY - melkbadje !

geïnspireerd door @theseawifelife

Wie mij op insta volgt heeft deze foto vast voorbij zien komen! Hoe leuk is dit ?!

Ik werd een aantal dagen geleden geïnspireerd door de blog van @theseawifelife.Zij had een post gemaakt met te leuke foto's en ik dacht meteen : hey, dat wil ik ook!

Vanmiddag ben ik naar de supermarkt gewandeld en heb ik een pak halfvolle melk en wat bloemen gekocht.Thuis aangekomen heb 2 badjes klaargemaakt :1 met de melk en de bloemen en 1 met water en wat badschuim. Zo kon ik na het melkbadje Tess meteen wassen. 

Ook had ik van tevoren van alles klaargelegd, denk aan een verschoningskussen, een badcape, hydrofiele luiers, schone kleertjes, luiers en niet te vergeten mijn camera!

Tess vond het meteen leuk. Ze geniet echt van deze momenten waardoor ik ook weer geniet. Inmiddels heeft ze ook het spetteren uitgevonden dus dan weet je het wel.. ALLES was nat!Heerlijk! Nadat ik een aantal foto's gemaakt had, heb ik haar nog eventjes laten ''spelen'' en daarna lekker gewassen in het andere bad. 

Toen ze weer lekker fris was, heb ik haar in de box gelegd waar ze als een blok in slaap viel. Handig voor mij, want zo kon ik rustig weer opruimen :)

Ik ga dit badje zeker nog een keer overdoen, maar dan waarschijnlijk met fruit!

En ohja, mochten jullie je afvragen hoe Tess zo kan blijven liggen? Ik gebruik een Doomoo badkussen! Heel erg handig, echt een aanrader!

Ben je nu ook geïnspireerd door mijn blog? Tag me dan gerust! 

Tot de volgende keer!

Liefs - mamabloggersuus

4 jaar geleden

Leuk dit!! Heerlijk blij snoetje ❤️?