Snap
  • DIY
  • cupcakes
  • mamaplaatscollab
  • droetker
  • theseawifelife
  • droetkerbakken

Mijn kleine thuisbakkers!

Doen jullie ook gezellig mee met de bakactie van Dr.Oetker?

Tijdens deze lockdown zit je veel binnen met de kindjes en soms weet je niet meer wat je kan verzinnen om ze bezig te houden. Maar waar kan je ze altijd blij mee maken? Fooood. Tenminste mijn dochters laten altijd alles vallen waar ze mee bezig zijn als ik vraag of ze iets lekkers willen. 

Snap

Het smaakt altijd lekkerder als je iets zelf hebt gemaakt. Dus gingen wij aan de slag met cupcakes! En niet zomaar cupcakes maar monstercupcakes! Natuurlijk beginnen we eerst met de cupcakes zelf. Mijn oudste van 4 mag alles zelf in de keukenmachine doen en de jongste van 2 kijkt graag mee. Of eigenlijk snoept graag mee.. 

Snap
Snap

Het beslag is zo gemaakt en in het complete pak van Dr.Oetker zitten ook al muffin bakjes. Zodra je deze gevuld hebt schuif je ze zo de oven in. Terwijl de heerlijke geur zich verspreidt kunnen de meisjes aan de slag met de monsters! Want we gaan tenslotte Monstermuffins maken! Op de website van Dr. Oetker vind je de supergave printables. (https://www.oetker.nl/nl-nl/recept/r/cupcakemonsters) 

Snap
Snap

Als de monsters zijn ingekleurd kunnen ze worden uitgeknipt. Hier heb ik bij geholpen want het zijn aardig wat monsters bij elkaar! Daarna plak je ze met een plakbandje op een satéprikker zodat ze straks in de cupcakes gestoken kunnen worden.

Snap

Alleen om de geur alleen wil je ze maken, geloof me! Ik had ondertussen de muffins er al uitgehaald zodat een beetje konden afkoelen want nu gaan we er botercrème op spuiten! Ziet er net even feestelijker uit en ook de botercrème kan je kopen van Dr.Oetker. Wanneer alle muffins zijn voorzien van een toef botercrème kunnen de monsters erin geprikt worden! Yeah!

Tip: Versier de botercrème met een Dr. Oetker strooisel zoals de Unicorn Mix of Regenboogfantasie. Dan worden ze nog kleurrijker!

Snap

En dan het leukste deel van bakken! Proeven! Hemels wat is dit lekker! Mijn eigen monster heeft er 2 achter elkaar opgegeten en wilde eigenlijk nog wel een derde haha. Echt heel leuk om te doen! 

Houden jullie ook van bakken of willen jullie het gaan proberen? Check dan zeker even de Instagram pagina van Dr. Oetker! Je kunt een bakpakket winnen 😊

Snap
Snap

Heel veel bak plezier en tag ons vooral als je ook deze monstermuffins hebt gebakken! 

Liefs,

Désirée, Marley en Nomi

(@theseawifelife)

In samenwerking met: Dr.Oetker en Mamaplaats.

's avatar
3 jaar geleden

Dit wrkt zo goed! We doen ok altijd zelfgemaakte tekeningetjes op quiche en zo! Dan eten ze het ineens wel!

's avatar
3 jaar geleden

Ohhh kijk dat snoetje toch 😍😍

's avatar
3 jaar geleden

Zien er heerlijk uit 😍😍

's avatar
3 jaar geleden

Trots bekkie

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Theseawifelife?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.