Snap
  • DIY
  • kortingscode
  • thuiswerken
  • homeoffice
  • #posters
  • thuiswerkmoeder

MIJN HOME OFFICE MET KUNST VAN DESENIO

MET KORTINGSCODE

We wonen nu 5 bijna 6 jaar in ons huis en nee, het is nog steeds niet af. Kamer per kamer werk ik nu de decoratie af en eventueel de laatste afwerkingen. De muren zijn tot nu toe kaal gebleven, want ik wou geen gaten maken in de pas bezette muren, maar stilaan komt hier nu toch verandering in. Want sinds kort hangen er prachtige kunstwerken van Desenio tegen de muur, benieuwd welke? Ik deel het graag in dit artikel. Blijf zeker lezen want ook voor jou heb ik wat leuks in petto!

Bureau

Wij werken nu al bijna een volledig jaar van thuis uit en het ziet er niet naar uit dat hier snel verandering in zal komen. Dus verlangde ik wel naar een eigen plekje. Daarom besloot ik om mijn oude bureau, een “erfstuk” van mijn opa, wat te pimpen.

Snap

Enkele jaren geleden heb ik al eens de moed bijeen geraapt om deze te laten zandstralen. Maar nu wou ik hem lichter, dus koos ik ervoor om de bureau te whitewashen. Eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, maar wel veel werk. Zo palmde ik verschillende dagen de zolder in en ging aan de slag. Ik besloot om ook de handvaten aan te passen. Dus de originele gaatjes vulde ik met houtpasta en nadien kon ik de hele bureau lichtjes opschuren. Ik mengde witte verf met water en wreef deze in cirkels op het hout. Daarna was het enkel nog een kwestie van de nieuwe handvaten te plaatsen. Het resultaat mag er wel wezen. Het voordeel van zo’n grote secretaire is dat er veel bergruimte is. Al moet ik wel nog bepalen wat ik er allemaal in verberg.

Snap

Decoratie

Eenmaal de bureau op zijn plaats stond, voorlopig in onze slaapkamer, werd al snel duidelijk dat er nog iets miste. Decoratie. Ik kan natuurlijk ook het best werken op een plek waar ik met goed voel. Een aangename plek om te vertoeven en natuurlijk waar ik geconcentreerd kan werken. Ik vind het heerlijk om te zoeken naar leuke decoratie, al helemaal op de website van Desenio.

Snap

Voor mijn bureau koos ik uiteindelijk twee posters in een roze tint met bijpassend kader. De tekst van de eerste poster zegt genoeg. De andere poster vond ik zo licht en gewoonweg prachtig, ik ben dan ook enorme fan van pioenrozen. Het past ook perfect bij mijn bureau en maakt het geheel heel vrouwelijk en zacht. In combinatie met de oud roze tinten en het witte van mijn bureau, lijkt dit wel ervoor gemaakt. De kaders bestelde ik ook bij Desenio, gemakkelijk toch?

Snap

Het was niet gemakkelijk, vond ik persoonlijk. Niet omdat er niet voldoende keuze was, totaal niet. Maar omdat er gewoonweg zoveel moois was om uit te kiezen. Daarom besloot ik om ook twee posters te bestellen voor de badkamer. Zo kon de lege muur aan het bad opgefleurd worden. De posters die ik hier koos, weer met roze tinten, gaven me een echt ontspannen zomer gevoel. De planten die al in de badkamer stonden maken het plaatje compleet.

Snap

Desenio

Bij Desenio vind je wanddecoratie in verschillende stijlen, die iedereen zich kan veroorloven. De kwaliteit van de posters is echt fantastisch. Het beeld is enorm scherp en ze gebruiken dikker papier, wat echt een luxueuze uitstraling geeft.

Heb je zelf nog een lege muur dat een extraatje verdiend? Neem dan zeker eens een kijkje. Op de website staat er een leuke tool om stap-voor-stap de perfecte fotowand te creëren. Er staan tal van combinaties op, jij moet enkel de kaders nog vullen met jouw gekozen posters. Neem zeker eens een kijkje op de website van Desenio voor inspiratie, ook op Pinterest of Instagram kan je leuke voorbeeldjes vinden, ikzelf heb er ook heel wat gepind.

Snap

En ik heb nog meer leuk nieuws!

Sta jij al te popelen om jouw kunst te bestellen? Bestel jouw kunst op 30 en 31 MAART 2021 met 25% korting. Gebruik de code BYMELANIE. (* Niet geldig op kaders, handpicked posters & gepersonaliseerde posters.)