Snap
  • DIY
  • plussupermarkt
  • gemak
  • mamaplaatscollab
  • Mamabrain

Ik houd nu eenmaal van gemak 😀

Ik houd van gemak. Niet omdat ik lui ben, maar omdat ik mijn tijd beter kan gebruiken

Naast dat ik moeder ben heb ik ook nog ambities en een baan. Ook kriebelt het vaak dat ik wel weer wat nieuws wil leren en dan begin ik bijvoorbeeld aan een cursus of opleiding. Het enige wat ik regelmatig te kort kom is tijd. Tijd voor de ‘dagelijkse dingen’ zoals we die noemen (eigenlijk een gekke naam want dagelijks stofzuigen, alles schoonmaken en boodschappen doen kom ik niet aan toe. Niet zo dagelijks dus :).

Groot fan ben ik dan ook van het thuis laten bezorgen van mijn boodschappen via de PLUS en verder heb ik ook tijdbesparende handigheidjes zoals de robotstofzuiger en moeders die de was opvouwen ;)

Voor de 'coronatijd' liet ik mijn boodschappen al af en toe thuisbezorgen maar nu in deze tijd wil ik niks anders meer. Je boodschappen laten thuisbezorgen is voor iedereen een winst. Je bent namelijk veel meer tijd kwijt aan het maken van een boodschappenlijstje, naar de supermarkt toe gaan, alle boodschappen zoeken en weer naar huis gaan. En tijd is kostbaar, zeker wanneer je grootse ambities en plannen hebt.

Tijd is kostbaar, zeker wanneer je grote ambities en plannen hebt!

Mijn ultieme tijdbesparing tip? Online bestellen en thuis laten bezorgen van boodschappen. Je boodschappenlijstje voer je direct online in, alles in je winkelmandje en klik klaar. Ook voor de moeders die op het laatste moment toch nog wat vergeten zijn, want daar komt het............. de:

PLUS EXPRESS! Nog nooit van gehoord? Ik kan je vertellen dit is top. Als je mamabrain je weer eens in de steek laat en je toch de helft bent vergeten te bestellen. Dan kan je snel nog even via de PLUS Express bestellen en heb je het minimaal 2 uur later al in huis!

Je hoeft dus niet met je altijd zo voorbeeldig meewerkende peuters/kleuters nog even snel de supermarkt in te rennen, nope, gewoon, minimaal 2 uur later, bij je thuis. Zonder stress.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat snap ik! Check dan even mijn Instagram @mokooijman want hier geef ik 50 euro shoptegoed weg, in samenwerking met @plussupermarkt . Winnaar wordt 28 november bekend gemaakt, veel succes en gemak!

Liefs Monique

's avatar
3 jaar geleden

Ik vind je erg inspirerend! Ga je volgen op IG Monique! 👍

kidsbrandrep's avatar
3 jaar geleden

Dit is echt een uitkomst!

's avatar
3 jaar geleden

Nou dat lijkt me superhandig, met kinderen is het moeilijk om even snel wat vergeten boodschappen te halen, in corona tijd moet je ook in je eentje gaan... dit is de perfecte oplossing

's avatar
3 jaar geleden

OMG ideaal zeg

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mokooijman?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.